Anonimni Dial-up

Anonimni dial-up pristup pogodan je za ljude koji nemaju registrovan nalog i ne zahtijevaju postojanje dodatnih usluga, kao što su e-mail adresa ili prostor na web-u. Jednako tako pogodan je i za korisnike koji su potrošili vrijeme na svom korisničkom nalogu, a imaju potrebu za preuzimanjem informacija sa Interneta.
U tom slučaju korisnik se može logovati sa svojim korisničkim imenom i svojom šifrom na Anonimni dial-up putem broja 081-59-1432, te primiti ili poslati e-mail poruke. Pristup Internetu omogućen je upotrebom specijalnog korisničkog imena i lozinke.

Podaci za pristup

  • 081-59-1432 za pozive iz RS
  • Korisničko ime (Username): teol
  • Lozinka (Password): net

Tehničke informacije

  • Podrška za analogne modeme do 56K
  • Podrška za jednokanalni ili dvokanalni ISDN (64K ili 128K)

Tarifiranje

Anonimni dial up pristup se tarifira 0.04 KM/min u periodu jakog saobraćaja (radnim danima od 7-19 časova), odnosno 0.03 KM/min u periodu slabog saobraćaja (radnim danima od 19-07, subotom, nedjeljom i u dane državnih praznika od 00-24 časa).
U ukupnu cijenu uključeno je vrijeme provedeno na Internetu i troškovi dial-up konekcije, sa uračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši putem redovnog mjesečnog telefonskog računa.
Ukoliko se Anonimni dial-up koristi kao zamjena za Personal dial-up, važno je napomenuti da se nakon korišćenja ovog servisa, odnosno prije ponovnog korišćenja Personal dial-up servisa obavezno promijene podaci za pristup (081-50-1433, username i password) kako se tarifiranje ne bi i dalje vršilo kao za anonimni dial-up servis.

Datum objave: 21-03-2012