Dodatni paketi

FilmBox paket (5,85 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Pozicija  
FilmBox Art House
FilmBox Art House emituje Art House filmove iz cijelog svijeta uključujući evropske, azijske, nijeme, dokumentarne i američke naslove iz nezavisne produkcije.
312
FightBox
Jedinstveni sportski kanal posvećen borilačkim sportovima iz cijelog sveta. Od džuda preko džiu-džica, karatea do kick boxa, Fightbox nudi najveću selekciju borilačkih vještina iz preko 40 različitih disciplina.
122
Fast&FunBox
U svakom trenutku nudi adrenalinom nabijenu mješavinu ekstremnih sportova počev od automobilskih trka do jedrenja, snowboarda, skateboarda i ostalih popularnih sportova.
123
DocuBox
Izuzetno kvalitetan kanal koji svojim gledaocima pruža zadovoljstvo upoznavanja sa svjetskom kulturnom baštinom, divljinom, istorijom i naukom. Nagrađivani dokumentarci i popularni tv sadržaji sa high-definition snimcima. Lokalizovan na 4 jezika i to : srpski, hrvatski, makedonski i albanski.
414
FashionBox
Kvalitetan style kanal koji pokriva najnovije vesti iz sveta mode iz cijelog svijeta, trenutne trendove, najpoznatije dizajnere svetskog kalibra, i još mnogo toga što bi jedna osoba od stila trebalo da zna.
511
360 TuneBox
U dobro provjerenom MTV stilu uživajte u najnovijem zvuku,  muzičkim spotovima i intervjuima selebritija svjetskog kalibra.
602
Erox
Soft erotski kanal sa sadržajem za odrasle.
(18+)
904
Eroxxx
Hardcore erotski kanal sa sadržajem za odrasle visokokvalitetne produkcije. (18+)
905

HD paket*  (4,68 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Broj  
Arenasport  Srb 1 HD
Direktni prenosi vrhunskih sportskih događaja - Lige šampiona, Lige Evrope, italijanske, grčke i brazilske fudbalske lige, oba južnoamerička fudbalska kupa, Svjetske lige u odbojci, njemačke rukometne lige, boksa...
100
Arena Sport 2 HD
AS2 prenosi fudbalske utakmice Lige Šampiona i Lige Evrope. Emituju se i direktni prenosi košarkaških utakmica (ACB, NCAA), rukometna takmičenja kao što je LŠ-a i Bundesliga, najekskluzivniji boks mečevi...
102
Arena Sport 3 HD
Na AS3 se emituju mečevi najprestižnijih svjetskih liga poput italijanske Serie A, francuske Lige 1, utakmice Lige Šampiona i Lige Evrope. Grčka, brazilska fudbalska liga, sport uz Arsenal, Tottenham i Liverpool TV-e.
103
Arena Sport 4 HD
AS4 prikazuje mečeve fudbalske Lige Šampiona i Lige Evrope, italijanske,   i francuske lige. Od fudbala i košarke, preko odbojke, rukometa, vaterpola, pokera...
104
Arena Sport HR
Arena Sport HR nudi atraktivne prenose fudbalske Lige Šampiona i Lige Evrope. Program uključuje i prenose iz Hrvatske nogometne lige.
105
Trace Sport Stars HD
Prvi globalni kanal sa zabavnim sadržajem posvećen slavnim ličnostima iz svijeta sporta. Sa svojim jedinstvenim sadržajem, nudi uvid u svakodnevicu šampiona, njihove strasti, posvećenost sportu, ali vam otkriva i tajne njihovog života. Imaćete priliku da upoznate svoje omiljene sportiste bolje nego ikada. 
138
Viasat Nature HD/History HD
Viasat History vas poziva na put u prošlost a to je bliže najdaljim događajima koji su oblikovali našu sadašnjost. Viasat Nature je premijum kanal koji vam pruža širok spektar zabavnih i nagrađivanih dokumentarnih emisija o životinjama, prirodi, fauni i njenim čuvarima.
413
RTS HD
Programski sadržaj kanala je potpuno isti kao i sadržaj kanala RTS1 ali u HD rezoluciji
014
Eurosport  1 HD
Eurosport je vodeći evropski sportski kanal koji emituje preko 3.000 sati godišnje živog programa, sa širokom lepezom sportova koje prati. Sinhronizovan je na srpski jezik.
136
Eurosport 2 HD
Eurosport 2 je kombinacija sporta i zabave, namienjen mlađoj i dinamičnijoj publici koja voli timske i alternativne sportove. Kanal takođe omogućava gledanje najnovijih sportskih vijesti. Sinhronizovan je na srpski jezik.
137
ID Xtra HD
Kanal o misterijama i neizvjesnosti udovoljice zahtjevima radoznalih gledaoca!
Od misterija i sumnjivih priča u svakodnevnom životu do sočnih skandala, ID Xtra je pokrenut sa namjerom da gledaoce drži na ivici sjedišta.
406
Discovery HD Showcase
Evropski TV kanal koji obuhvata nekoliko dokumentarnih filmova u HD kanala Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, TLC,  i Xtra ID...
408

Al Jazeera Balkans HD
Al Jazeera Balkans donosi regionalne i globalne vijesti, a o regiji izvještava gledaoce koji prate programe Al Jazeera Media Networka u svijetu.

051
Mezzo Live HD
Mezzo je jedinstven. Nijedan drugi francuski kanal nije prisutan u 39 zemalja, niti se može pohvaliti sa 16 miliona pretplatnika širom svijeta – sve to zahvaljujući univerzalnom jeziku: muzici! Mnogo toga proizlazi iz jedinstvenog formata i snažne mješavine opera, koncerata, baleta, muzičkih komedija...
646
Hayat HD
Okosnice najgledanijeg programa su Vijesti u 7, Dio tima, Ispuni mi želju, kulinarski show Super recept, showbiz magazin Glam blam, talk show programi Recept za dobar život..
074
*samo za korisnike koji imaju tehničke uslove. Korisnicima ovog paketa dostupni su  i gorespomenuti Arena sport kanali u SD formatu.

RTS paket (1,60 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Pozicija  
RTS Život
Pored životnih priča, svjedočenja i sudbina iz riznice, tu su zapisi  Branka Stankovića u „Kvadraturi kruga“, avanture Jovana Memedovića u serijalu “Sasvim prirodno“, i odgovori na pitanja da li „TV lica žive kao sav normalan svet“.
091
RTS Drama
Domaće serije, tv drame, filmovi iz produkcije Radio-televizije Srbije biće okosnica RTS Drama programa. Gledaocima će biti dostupan i bogat serijal TV teatar, koji predstavlja arhivu najboljih pozorišnih predstava srpskog.
092
RTS Kolo
Iz oblasti etnologije, na svom RTS Kolo programu donosi najraznovrsnije muzičke sadržaje iz oblasti narodne, etno i starogradske muzike. Gledaoci imaju priliku da svakodnevno, kroz svojevrsni muzički vremeplov, uživaju u najkvalitetnijim kompozicijama i izvođenjima domaćih vokalnih i instrumentalnih solista i ansambala.
093
RTS Trezor
Emisije iz različitih oblasti - nauke, umetnosti, sporta, snimane u produkciji Radio-televizije Beograd do devedesetih godina prošlog vijeka, serijali „Neobavezno“, Dvadeset miliona, “Svet i mi“ „TV feljton“ kao i stari dnevnici, igrane serije i intevjui sa svetski poznatim ličnostima koje su tih godina posjećivale Beograd,  biće glavni deo ponude..
094
RTS Muzika
Na programu RTS Muzika biće zastupljen urbani zvuk. Rookenrol, pop, hip-hop, rep, rege i ostali žanrovi koji spadaju u domen popularne muzike, pa su i osnova koncepta ovog programa. Osim reprezentativnih arhivskih emisija, gledaoci će imati priliku da uživaju i u najnovijoj muzičkoj produkciji.
095

MTS paket (4,68 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Pozicija  
Jeka
Volite muziku i teme koje su povezane sa regionalnom i svjetskom scenom? Uživajte uz vaše omiljene muzičke ritmove uz novi paket koji sadrži 4 sjajna muzička TV kanala.
626
MTS Classic
Volite muziku i teme koje su povezane sa regionalnom i svjetskom scenom? Uživajte uz vaše omiljene muzičke ritmove uz novi paket koji sadrži 4 sjajna muzička TV kanala.
607
Caffe & Club Channel
Volite muziku i teme koje su povezane sa regionalnom i svjetskom scenom? Uživajte uz vaše omiljene muzičke ritmove uz novi paket koji sadrži 4 sjajna muzička TV kanala.
608
World Wide Music
Volite muziku i teme koje su povezane sa regionalnom i svjetskom scenom? Uživajte uz vaše omiljene muzičke ritmove uz novi paket koji sadrži 4 sjajna muzička TV kanala.
610

Plus paket (4,68 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Pozicija  
English Club TV
Obrazovni TV kanal za osobe koje uče engleski jezik. Sadržaj kanala se sastoji od dokumentarnih, igranih i crtanih filmova, te muzičkih video spotova, prilagođenih učenju engleskog jezika, a razvijen je od strane iskusnih metodičara.
415
Fox Crime
Fox Crime je specijalizovani televizijski kanal koji emituje kriminalističke serije. Dio je Fox Crime International Channel.  Na Open IPTV-ju se emituje regionalna verzija za Bosnu i Hercegovinu
306
AXN Spin
Najnovije serije, filmovi, novosti, smiješne stvari....sve to na kanalu AXN Spin.
303
National Geographic Wild
Počeo je s emitiovanjem 2006. godine u Hong Kongu i Singapuru, nakon čega se proširio i na druge kontinente. Sve emisije su u potpunosti posvećene divljini, životinjskom svijetu i grabežljivcima koji njime vladaju.
402
Trace Sport Stars SD
Trace Sport Stars je prvi globalni kanal sa zabavnim sadržajem posvećen slavnim ličnostima iz svijeta sporta. Sa svojim jedinstvenim sadržajem, kanal TRACE Sport Stars vam nudi uvid u svakodnevicu šampiona, njihove strasti, posvećenost sportu, ali vam otkriva i tajne njihovog života
124

Kanali za odrasle

Naziv kanala Pozicija  
Dorcel
Dorcel je vodeći evropski kanal za odrasle. Emituje najbolje erotske filmove francuske i internacionalne produkcije.
901
Hustler
Hustler je kanal bez kompromisa. Tu možete upoznati najljepše djevojke iz svijeta filmske erotske industrije.
903
Private TV
Private TV emituje najuzbudljiviji program za odrasle, interesantnu produkciju filmova, serija i specijala sa najvećim evropskim zvijezdama ove produkcije.
902

Muzički program

Naziv kanala Broj  
MTV Hits
MTV Hits prikazuje muzičke spotove najvećih svjetskih hitova tokom cijelog dana.
601
VH1 Classic
VH1 classic prikazuje na hiljade numera iz 70-ih, 80-ih i 90-ih. Pravo mjesto za sve nostalgičare i ljubitelje pop muzike.
604


Pink Plus Paket (4,68 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Broj  
Pink Extra
Satelitski kanal koji obuhvata  emisije muzičkog sadržaja, sportski program, kratke forme, informativni program, TV novele i drugi kombinovani žanrovski sadržaj sa kanala Pink BiH i Pink M.
654
Pink Fashion
Modni trendovi i dešavanja na domaćoj modnoj sceni okosnica su programske šeme Pink Fashion. Širok opseg emisija posvećenih modi.
504
Pink Plus
Osnovni satelitski kanal TV obuhvata sve programske sadržaje informativnog, zabavno-muzičkog, reality, filmskog i serijskog žanra, uključujući emisije sopstvene - Pinkove produkcije, kao i licencirane formate produkcijskih kuća.
653
Pink Koncert
Ovaj program omogućava gledaocima prisustvo na svim najbitnijim koncertima održanih na Balkanu. Baza od više stotina zabilježenih muzičkih spektakla omogućava pravi užitak muzičkim sladokuscima.
613
Pink Hits
Na ovom programu možete pratiti najveće domaće aktuelne hitove pop muzike. Ukoliko vam ne odgovara pjesma na Pink music i Pink music 2, Pink music 3 je vaša treća sreća.
614

Filmski program

Naziv kanala Broj  
Pink Classic
Namijenjen je ljubiteljima najboljih filmova nastalih od tridesetih do osamdesetih godina. Izbor je neiscrpan, pa će ljubitelji dobrih starih filmova uživati jer se i ovaj program emituje 24/7.
324
Pink Horror
Najaktuelniji filmovi ali i klasici horror žanra. Filmski program za sve ljubitelje strave I užasa. Za one koji se ne boje 
325
Pink Western
Kanal je namijenjen ljubiteljima žanra koji je nekada bio veoma popularan, ali i danas ima svoju veliku ciljnu grupu. Odabrani su najbolji filmovi nastali u najzlatnijim godinama westerna, ali i neki noviji naslovi.
323

Kanali za odrasle

Naziv kanala Broj  
Pink Erotic
Za osobe starije od 18 godina, (soft) erotski sadržaj.
906
Pink Erotic 2
Za osobe starije od 18 godina, (soft) erotski sadržaj.
907
Pink Erotic 3
Za osobe starije od 18 godina, (soft) erotski sadržaj.
908
Pink Erotic 4
Za osobe starije od 18 godina, (soft) erotski sadržaj.
909
Pink Erotic 5
Za osobe starije od 18 godina, (soft) erotski sadržaj.
910
Pink Erotic 6
Za osobe starije od 18 godina, (soft) erotski sadržaj.
911
Pink Erotic 7
Za osobe starije od 18 godina, (soft) erotski sadržaj.
912
Pink Erotic 8
Za osobe starije od 18 godina, (soft) erotski sadržaj.
3913

Muzički program

Naziv kanala Broj  
Pink Folk
Kanal koji emituje muzičke spotove i koncerte najvećih zvijezda estradne folk scene Srbije i drugih balkanskih zemalja u produkciji izdavačkih kuća Grand, Gold i drugih.
631

HBO paket (8,78 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Broj  
HBO
HomeBoxOffice je najpoznatiji filmski program koji svakog mjeseca donosi više od 150 filmova, među kojima je 20 premijera, nagrađivanih serija, koncerata i ekskluzivnih događaja. Program je titlovan na srpski jezik.
350
HBO 2
HBO 2 se emituje minimalno 20 sati dnevno, a programska ponuda donosi bogati katalog filmova i TV serija. Tokom dana prikazuju se komedije, porodični filmovi i dječji sadržaj, a u večernjim satima gledaocima  je ponuđen sadržaj dramskoga žanra, komedije, trileri, akcioni i horor filmovi.
351
HBO 3
HBO 3 vam donosi najbolje od serijskog i filmskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali i hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku eodukciju, kao i serije iz originalne evropske HBO produkcije. Uz HBO 3 uživaćete i u vikend maratonima kompletnih sezona originalnih HBO serija.
352
HBO OD (videoteka)
Kao pretplatnik HBO paketa sadržaj HBO OD Videoteke je potpuno besplatan i možete ga više puta gledati, bez ikakvih ograničenja, kada god to želite. Svaki mjesec vas u videoteci očekuje minimalno 100 hit filmova i serija, a oni se osvježavaju na sedmičnoj bazi. Prava poslastica su i premijere serija u videoteci prije njihovog prikazivanja na HBO kanalima.


HBO Premium (10,00 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Pozicija  
HBO
HomeBoxOffice je najpoznatiji filmski program koji svakog mjeseca donosi više od 150 filmova, među kojima je 20 premijera, nagrađivanih serija, koncerata i ekskluzivnih događaja. Program je titlovan na srpski jezik.
350
HBO 2
HBO 2 se emituje minimalno 20 sati dnevno, a programska ponuda donosi bogati katalog filmova i TV serija. Tokom dana prikazuju se komedije, porodični filmovi i dječji sadržaj, a u večernjim satima gledaocima  je ponuđen sadržaj dramskoga žanra, komedije, trileri, akcioni i horor filmovi.
351
HBO 3
HBO 3 vam donosi najbolje od serijskog i filmskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali i hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku HBO produkciju, kao i serije iz originalne evropske HBO produkcije. Uz HBO 3 uživaćete i u vikend maratonima kompletnih sezona originalnih HBO serija.
352
Cinemax
Mainstream kanal, donosi američke i svjetske naslove svih žanrova – dinamične drame, komediju, akciju, avanturu, horor, krimi, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Gledaoci će moći da uživaju uz nove serije, uz naglasak na premijere serija iz originalne Cinemax produkcije.
353
Cinemax 2
Art kanal, nudi velik izbor nezavisnih filmskih naslova evropskih i međunarodnih studija, kultne filmove i klasike današnjice. Gledaoci će uživati uz nagrađivane naslove, festivalske favorite i međunarodno priznate filmove od strane kritike. Poseban naglasak u programskoj ponudi će biti na dirljivim i inspirativnim dramama i romantičnim filmovima elaboriranih detalja, fokusiranih na ljudske priče. Program je titlovan na srpski jezik.
354
HBO OD (videoteka)
Kao pretplatnik HBO paketa sadržaj HBO OD Videoteke je potpuno besplatan i možete ga više puta gledati, bez ikakvih ograničenja, kada god to želite. Svaki mjesec vas u videoteci očekuje minimalno 100 hit filmova i serija, a oni se osvježavaju na sedmičnoj bazi. Prava poslastica su i premijere serija u videoteci prije njihovog prikazivanja na HBO kanalima.
   

HBO Premium HD (12,00 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Pozicija  
HBO HD
HBO HD je najpoznatiji filmski program koji svakog mjeseca donosi više od 150 filmova, među kojima je 20 premijera, nagrađivanih serija, koncerata i ekskluzivnih događaja. Program je titlovan na srpski jezik.
355
HBO 2 HD
HBO 2 HD se emituje minimalno 20 sati dnevno, a programska ponuda donosi bogati katalog filmova i TV serija. Tokom dana prikazuju se komedije, porodični filmovi i dječji sadržaj, a u večernjim satima gledaocima  je ponuđen sadržaj dramskoga žanra, komedije, trileri, akcioni i horor filmovi.
356
HBO 3 HD
HBO 3 vam donosi najbolje od serijskog i filmskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali i hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku HBO produkciju, kao i serije iz originalne evropske HBO produkcije. Uz HBO 3 uživaćete i u vikend maratonima kompletnih sezona originalnih HBO serija.
357
Cinemax HD
Mainstream kanal, donosi američke i svjetske naslove svih žanrova – dinamične drame, komediju, akciju, avanturu, horor, krimi, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Gledaoci će moći da uživaju uz nove serije, uz naglasak na premijere serija iz originalne Cinemax produkcije.
358
Cinemax 2 HD
Art kanal, nudi velik izbor nezavisnih filmskih naslova evropskih i međunarodnih studija, kultne filmove i klasike današnjice. Gledaoci će uživati uz nagrađivane naslove, festivalske favorite i međunarodno priznate filmove od strane kritike. Poseban naglasak u programskoj ponudi će biti na dirljivim i inspirativnim dramama i romantičnim filmovima elaboriranih detalja, fokusiranih na ljudske priče. Program je titlovan na srpski jezik.
359
HBO OD (videoteka)
Kao pretplatnik HBO paketa sadržaj HBO OD Videoteke je potpuno besplatan i možete ga više puta gledati, bez ikakvih ograničenja, kada god to želite. Svaki mjesec vas u videoteci očekuje minimalno 100 hit filmova i serija, a oni se osvježavaju na sedmičnoj bazi. Prava poslastica su i premijere serija u videoteci prije njihovog prikazivanja na HBO kanalima.
   

Cinemax paket (4,68 KM sa PDV-om)

Naziv kanala Broj  
Cinemax
Mainstream kanal, donosi američke i svjetske naslove svih žanrova – dinamične drame, komediju, akciju, avanturu, horor, krimi, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Gledaoci će moći da uživaju uz nove serije, uz naglasak na premijere serija iz originalne Cinemax produkcije.
353
Cinemax 2
Art kanal, nudi velik izbor nezavisnih filmskih naslova evropskih i međunarodnih studija, kultne filmove i klasike današnjice. Gledaoci će uživati uz nagrađivane naslove, festivalske favorite i međunarodno priznate filmove od strane kritike. Poseban naglasak u programskoj ponudi će biti na dirljivim i inspirativnim dramama i romantičnim filmovima elaboriranih detalja, fokusiranih na ljudske priče. Program je titlovan na srpski jezik.
354
 

 

Videoteke
 

Naziv videoteke    
Pickbox
Neograničeno uživanje u više hiljada časova TV serija, filmskih klasika i Diznijevih crtića dostupnih pritiskom na dugme, kad god to želite i koliko puta želite, bez prekida reklamama dostupno vam je uz Open Pickbox videoteku. Cijena: 7,31 KM (sa PDV-om) mjesečno uz ugovornu obavezu na 1 godinu
8,78 KM (sa PDV-om) mjesečno bez ugovorne obaveze
 
AXN Now!
Ukoliko ste propustili neku epizodu omiljene serije sa AXN kanala, sada možete da je pogledate kada god to vama odgovara, u okviru novog AXN NOW paketa u Open videoteci. Dovoljno je samo da imate m:tel Open i AXN Now! će vam biti besplatno na raspolaganju. Očekuju vas popularne krimi serije, SF fantazije i drame: Bez granica, Bez ograničenja, Falco, Hanibal, Kralj čudaka, Vladavina i dr.
 
Minimax Plus videoteka
Vašu Open zabavu svakako će obogatiti najnovija Minimax Plus videoteka, namijenjena najmlađima. Neograničena zabava uz najgledanije crtaće i serije obradovaće kako vaše najmlađe tako i vas, a sve to uz mjesečnu naknadu od 3,51 KM (sa PDV-om).
 

 

Datum objave: 18-09-2014