iPhone SE

Predstavljamo iPhone SE, najmoćniji četvoroinčni telefon svih vremena. 

Stvarajući ovaj model, Apple je započeo sa dopadljivim izgledom koji je naknadno potpuno redizajnirao. A9 je isti napredni čip koji koristi i iPhone 6s. Kamera od 12 megapiksela snima nevjerovatne fotografije i 4K video zapise, dok Live Photos udahnjuje život vašim slikama. Rezultat je iPhone malih dimenzija, ali velikih mogućnosti.

 

slika

 

 

Dopadljiv izgled. Sada sa još više dopadljivih opcija.
 

 


iPhone SE prisvaja nevjerovatno popularan dizajn i dodatno ga unaprjeđuje.

Izrađen od pjeskiranog aluminijuma, uz satensku glazuru, ovaj lagani i kompaktni telefon napravljen je tako da vam komotno staje u ruku.

Fenomenalni četvoroinčni1 Retina ekran čini sve živopisnim i oštrim. Matirane i zaobljene ivice i logo odgovarajuće boje nerđajućeg čelika daju završni pečat izgledu telefona.

 

 

 

Najmoćniji četvoroinčni
telefon svih vremena.

Super efikasni M9 koprocesor
za obradu pokreta.

U jezgru iPhone SE nalazi se A9, isti napredni čip koji se nalazi i u modelu iPhone 6s. Uz 64-bitnu arhitekturu u rangu desktop računara, A9 čip vam pruža spektakularnu brzinu i odziv. Uz grafičke performanse koje su u rangu gejmerske konzole, vaše omiljene igrice i aplikacije postaju nevjerovatno bogate i živopisne što ga čini moćnim čipom koji omogućava najbolje performanse
Ugrađen direktno u A9 čip, M9 koprocesor za obradu pokreta povezuje se sa brzinometrom, kompasom i žiroskopom i na taj način omogućava brojne opcije za praćenje treninga, poput mjerenja koraka i pređene razdaljine.

 

 

 
 
 Jedina kamera koja će vam biti potrebna.

Uz pomoć iSight kamere od 12 megapiksela, možete biti sigurni da ćete snimiti oštre, detaljne fotografije poput onih snimljenih modelom iPhone 6s.

To obuhvata i snimanje, pa čak i montažu, sjajnih 4K video zapisa, četiri puta veće rezolucije od 1080p HD video zapisa.

 

 

 

 

 

 

Zabilježite više od običnog trenutka.

Live Photos udahnjuje život vašim konvencionalnim fotografijama, dopunjujući ih zvukom i pokretom. Jednostavno pritisnite i držite bilo koje mjesto na vašoj fotografiji od 12 megapiskela i iskusite trenutke neposredno prije i nakon što je ista snimljena, čime se vaše fotografije pretvaraju u žive uspomene.

 

 

 

 

 

 

Retina blic

iCIoud Photo Library

Vaš selfi je upravo postao još ljepši.
Retina ekran nije samo mjesto za pregled vašeg sadržaja-to je i blic za vašu prednju HD kameru Uz pomoć specijalnog čipa za ekran, koji omogućava tri puta jači bljesak nego inače, Retina blic vam omogućava da osvjetlite svoje selfije u uslovima slabog osvjetljenja ili noću, dok True Tone blic usklađuje ambijentalno osvjetljenje kako bi se dobile realnije boje i prirodnija boja kože

Sve vaše fotografije i video zapisi, uvijek sa vama. iCIoud Photo Library čuva svaku fotografiju i video zapis koji snimite i ažurira ih na svim vašim uređajima. Bilo koje izmjene koje napravite se automatski svuda ažuriraju, tako da možete da pregledate neku fotografiju od prošle nedjelje ili prošle godine gdje god se nalazili.

Unapređena bezbednost. Na dohvat ruke.

Ultrabrza bežična konekcija i Wi-Fi.

Touch ID čini otključavanje vašeg iPhone SE jednostavnim i bezbjednim. Jer otisak vašeg prsta je ipak idealna lozinka - ne postoje dve identične i uvek je nosite sa sobom.
Pretražujte internet, preuzimajte aplikacije i igrice i puštajte video zapise putem 802.11ac Wi-Fi i ultra brze bežične konekcije.2 A uz pomoć Bluetooth tehnologije možete povezati vaš Apple Watch, eksterne zvučnike i ostale uređaje.
 

Hardver i softver su stvoreni jedno za drugo.

Aplikacije koje vam pomažu da učinite više svaki dan.

Sa interfejsom koji je jednostavan za korišćenje, fantastičnim karakteristikama i bezbednošću u svojoj srži, iOS 9 predstavlja osnovu iPhone SE. Dizajniran je tako da sjajno izgleda i sjajno radi na vašem iPhone uređaju, kako bi i najjednostavniji zadaci postali zabavni.
Vaš iPhone dolazi već upakovan sa kolekcijom osnovnih aplikacija. Aplikacija Messages omogućava vam slanje tekstualnih poruka sa fotografijama, video zapisima i dodatnim opcijama. A u App Storeu ćete pronaći ogroman izbor neverovatnih aplikacija, tako da su vam mogućnosti praktično neograničene.
 
 

 

 

Prelazak na iPhone nikada nije bio jednostavniji.
 

Uz pomoć aplikacije Move to iOS, u samo nekoliko koraka možete prenijeti svoj sadržaj i automatski i bezbjedno upariti aplikacije sa vašeg Android telefona.

 

 

 

 

 


Sadržaj je dostupan u App Storeu. Raspoloživost određenog naslova je podložna promjeni.

  • Veličina ekrana se mjeri po dijagonali.
  • Zahtjeva paket koji omogućava prenos podataka. Provjerite detalje sa svojim operatorom. Brzina se mijenja u zavisnosti od uslova lokacije.
  • Broj aplikacija se odnosi na ukupan broj na globalnom nivou. Nije cjelokupan sadržaj dostupan u svim zemljama.

TM and © 2016 Apple Inc. Sva prava zadržana.

Sve iPhone modele iz m:tel ponude možete potražiti na stranicama Webshopa ili na m:tel prodajnim mjestima.
Punuda vrijedi do isteka zaliha.

 

Datum objave: 16-05-2016