m:klub

Mjesto gdje nagrađujemo vašu lojalnost

Uvažavanje sugestija, dostupnost 24 sata dnevno, posebne ponude koje nudimo, kreiranje novih i modernih usluga koje donosimo direktno u vaše domove,  do sada su bile jedini način kako da vam pokažemo zahvalnost. Od sada nudimo i više. Od sada vas dodatno nagrađujemo dobrodošlicom u m:klub.

Kreirali smo mjesto u kojem dobijate, skupljate i sami birate ono što želite kao poklon za vašu odanost. m:klub je mjesto osmišljeno da nagrađuje.

Da biste postali član m:kluba potrebno je da ste postpaid korisnik m:tel-a duže od šest mjeseci. Neki od vas u proteklom periodu su već dobili SMS poziv za članstvo u m:tel klubu vjernih korisnika, a uskoro će poziv stići i do ostalih.

Vaše dosadašnje prijateljstvo sa nama omogućiće vam ulazak u naš VIP, odnosno Classic klub.

Bodove možete skupljati na osnovu redovne uplate mjesečnih računa, učešćem u posebnim akcijama i promotivnim ponudama.

Bodovi se skupljaju u toku dva perioda po šest mjeseci u toku kalendarske godine, a skupljene bodove možete zamijeniti za proizvode koje odaberete na stranicama m:klub Web Shopa.
Skupljajući m:bodove u m:klubu možete ostvariti različite benefite. Zašto da trošite novac kada određene proizvode možete nabaviti i putem m:bodova koje ste zaradili. A tu su i proizvodi koji su dostupni isključivo članovima m:klub-a. Da li ćete odabrati m:tel šoljicu iz koje ćete piti kafu svako jutro, m:tel kišobran koji će vas zaštititi od kiše ili punjač za vaš mobilni telefon, masku za telefon u svojoj omiljenoj boji, mobilni telefon ili čak tablet ili TV… ostavljamo vama na izbor.

Bitno je da ne zaboravite da prvi period skupljanja i trošenja bodova traje u periodu od 01.01. do 30.06, a drugi period od 01.07. do 31.12. Zato ne štedite, već svoje stečene bodove na vrijeme potrošite!

Pregled stanja vaše kartice i izvještaje o stanju raspoloživosti m:bodova, kao i  najnoviju ponudu proizvoda iz m:klub Web Shop-a, možete pronaći na svojoj personalizovanoj stranici na portalu Moj m:tel

Ako se još uvijek niste upoznali sa prednostima korišćenja ovog portala, vrijeme je da to učinite jer vam ova usluga pruža mogućnost da putpuno sigurno pristupite određenim personalizovanim uslugama bez obzira gdje se nalazite. Pored stranice na kojoj ćete dobiti detaljne informacije o vašem članstvu u m:klubu, putem portala Moj m:tel možete pristupiti onlajn svim svojim računima i detaljnom ispisu odlaznih poziva (listingu) za sve vaše račune, imati uvid u trenutnu potrošnju za postpaid usluge mobilne telefonije, uključiti ili isključiti određene usluge i dobijati vaše račune putem elektronske pošte.

Nakon provjere stanja i raspoloživosti bodova na svojoj kartici, možete pristupiti m:klub Web Shop-u putem kojeg ćete svoje bodove zamijeniti za odgovarajući proizvod. Način zamjene vaših m:bodova za proizvod je vrlo jednostavan, a naručeni proizvod stići će vam za najviše sedam dana od dana porudžbe i to direktno na vašu adresu.

Budite i dalje uz nas, a mi ćemo vašu vjernost i dalje čuvati i nagrađivati.

Dobrodošli u m:klub!

Datum objave: 03-03-2016