Moj meni

Pozivom besplatnog broja *100# možeš na lak i jednostavan način kreirati i prema svojim potrebama prilagoditi, korišćenje FREND usluge.

Pozovi besplatno Moj meni na *100# i izaberi sve što ti treba!

U Servisu Moj meni uvijek možeš saznati stanje svog računa ( xx,xx KM; dd.mm.yyyy hh:mm:ss ). Pored toga nude ti se i opcije:

Kupi internet

Kao FREND korisnik možeš kupiti mobilni internet po svojim željama I potrebama. Mi ti nudimo opcije:

Opcije Trajanje
Mobilni internet po maksimalnoj brzini
Cijena Brzina mobilnog interneta Brzina prenosa nakon potrošene količine podataka
100MB 1 dan 100 MB 1,20 KM do 21 Mb/s 128 Kb/s
2 GB  1 dan  2 GB 2,30 KM  do 21Mb/s 128 Kb/s
1 GB 7 dana 1 GB 3,50 KM do 21Mb/s 128 Kb/s
3 GB 3 dana 3 GB 3,00 KM do 21Mb/s 128 Kb/s
5 GB 30 dana 1 GB 11,70KM do 21 Mb/s 128 Kb/s
U navedene cijene je uračunat PDV.

Ukoliko mobilni internet po maksimalnoj brzini potrošiš prije isteka važenja kupljene tarife, surfanje možeš nastaviti besplatno po smanjenoj brzini do isteka perioda važenja ili možeš dokupiti novi Frend internet paket. Kada istekne period važenja Frend internet paketa koji koristiš, kupovinom novog Frend internet paketa ponovo povećavaš brzinu surfanja za količinu i vrijeme izabranog paketa.
*Maksimalna brzina prenosa podataka je maksimalna teoretski ostvariva brzina u m:tel mreži, koja zavisi od terminalne opreme koja se koristi, pristupne tehnologije, kao i pokrivenosti i jačine signala dostupnog na korisnikovoj lokaciji. Način trošenja kupljenih tarifnih opcija možeš da pogledaš ovdje.

Facebook 30 dana

Ove opcija koja košta 3 KM (sa PDV-om) daje ti mogućnost korištenja Facebook-a 30 dana od dana aktivacije. Ono što dobijaš je pristup Facebook stranicama i Messenger-u. Možeš da postuješ, lajkuješ, komentarišeš, da se dopisuješ i budeš prisutan na svim Facebook  dešavanjima. Međutim, ukoliko želiš da pristupiš linkovima koji će te odvesti izvan Facebook-a, biće ti potrebna kupovina internet tarifnih opcija koje takođe možeš da potražiš i aktiviraš putem servisa Moj meni (*100#).

Ova opcija dostupna ti je i putem mobilne aplikacije m:go, a možeš je aktivirati i slanjem poruke sa riječi FACEON na broj 065 1199. Putem istog broja možeš provjeriti stanje i vrijeme važenja opcije tako što ćeš napisati porukicu sadržaja FACESTANJE.

Nakon isteka tarifne opcije korišćenje mobilnog interneta kao i pristup FB stranicama naplaćivaće se po važećem Cjenovniku.

Korišćenje ove opcije dostupno je samo u m:tel mreži.

Frend planovi

Odaberi paket koji najviše odgovara tvojim potrebama. Dakle, sam odaberi količinu minuta, SMS-ova i mobilnog interneta, koji su povezani u planove, po cijenama koje odgovaraju tvom budžetu.

Ako trošiš veću sumu za svoj račun, uvijek si onlajn, non-stop si na telefonu, imaš odličan telefon, onda si ti MOĆNI Frend i za 19 KM* dobijaš:

 • 200 minuta,
 • 200 SMS-ova
 • 1 GB mobilnog interneta
 • potpuno neograničeni Viber

Ukoliko znaš pravu mjeru  onda si ti MUDRI Frend i za  12 KM* dobićeš više nego ti je dovoljno za cijeli mjesec:

 • 100min
 • 100 SMS
 • 200MB mobilnog interneta

Ukoliko si po cijeli dan na društvenim mrežama, lajkuješ, postuješ i stalno ti je telefon u ruci, ti si definitivno NEUMORNI Frend i odabraćeš plan od koji košta 12 KM*

 • 1GB mobilnog interneta
 • neograničeni Facebook

Ako telefon koristiš samo za pozive i SMS, štediš maksimalno, koristiš telefon samo kada ti baš treba, onda si ti SNALAŽLJIVI Frend. Za 8 KM* dobićeš:

 • 80 minuta
 • 80 SMS-ova.

* U navedene cijene je uračunat PDV.
Dodijeljene minute, poruke i internet možeš koristiti 30 dana.

Omiljeni brojevi

Kupovinom ove tarifne opcije možete registrovati dva omiljena broja iz bilo koje mobilne i fiksne mreže u BiH  i s njima komunicirati po cijenama navedenim u tabeli:

Tarifna opcija Broj omiljenih brojeva Razgovor ka omiljenom broju Uspostava poziva Period važenja Cijena
Omiljeni brojevi  Dva 0,00 KM/min 0,09 KM Mjesec dana 5,85 KM

U cijene je uračunat PDV.

Nakon isteka perioda važenja tarifne opcije, novi period važenja tarifne opcije se automatski nastavlja ukoliko prethodno ne deakivirate ovu tarifnu opciju i ukoliko imate dovoljan iznos na glavnom računu potreban za kupovinu.  U slučaju da nemate dovoljan iznos na glavnom računu ova tarifna opcija vam se automatski deaktivira. Aktivacija i deaktivacija, kao i registracija omiljenih brojeva vrši se putem servisa Moj meni ili aplikacije m:go.
U slučaju da želite da promijenite registrovane omiljene brojeve, potrebno je da izvršite deaktivaciju i izvršite novu kupovinu ove tarifne opcije.
Komuniciranje sa omiljenim brojevima moguće je samo  dok se nalazite unutar m:tel mreže.

Opcije

Kad si u mts SRB i m:tel CG

Besplatno pozovi *100# i aktiviraj opciju "Kad si u mt:s SRB i m:tel CG " u trajanju od 24 sata ili 10 dana i bezbrižno razgovaraj, piši i surfaj tokom odmora.

Paket od 24 sata donosi ti 100 minuta razgovora, 100 SMS-ova i 1GB mobilnog interneta po cijeni od 3 KM. Ukoliko je tvoj boravak duži, opredijeli se za paket od 10 dana i po cijeni od 10 KM dobićeš 300 minuta razgovora, 300 SMS-ova i 3GB mobilnog interneta.

Minute za razgovore koje dobijaš u ovim roming paketima vrijede za dolazne i odlazne pozive prema mobilnim mrežama m:tel BiH, m:tel Crna Gora i mts Srbija, SMS-ove možeš slati prema svim destinacijama, a mobilni internet možeš koristiti unutar mreža mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Nakon što iskoristiš dodijeljenu količinu minuta, SMS-ova ili mobilnog interneta, ili po isteku važenja tarifne opcije, naplata  se vrši po važećem cjenovniku međunarodnog roming saobraćaja.

Ponuda važi za sve Frend (prepaid) korisnike kada se nalaze u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Ino-tarifna opcija

Ova tarifna opcija omogućava ti da za samo 2.34 KM (sa PDV-om) dobiješ 10 minuta razgovora koje možeš iskoristiti na pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Italiji, Švedskoj, SAD, Kanadi i Australiji. Jednom kupljena tarifna opcija vrijedi 24 sata, a možeš je kupiti više puta. Novom kupovinom dobijaš novu količinu minuta i novi period važenja tarifne opcije. Ukoliko ne potrošiš sve minute u predviđenom vremenu, preostali iznos minuta će ti se obrisati.

Ova tarifna opcija dostupna ti je i putem m:go aplikacije.

Noćne priče

Aktiviraj novu Frend tarifnu opciju "Noćne priče".  Razgovaraj negraničeno u m:tel mobilnoj mreži, svaku noć od 22.00 do 06.00 časova, u periodu od 30 dana, za samo 8 KM (sa PDV-om).

Usluge

Prijatelj broj

Ova usluga vam omogućava da odaberete dva broja unutar bilo koje fiksne ili mobilne mreže s kojim ćete razgovarati po cijeni od  0,09 KM po minuti sa uračunatim PDV-om.

Provjera dodatnih računa

Birajući opciju Provjera bonus računa provjeri iznos i rok važenja bonusa iz aktuelnih ponuda ili kupljenog saobraćaja u tarifnim opcijama (minute, sms, internet).

m:parking

Uslugom m:parkinga jednostavno i lako možeš da platiš parking putem mobilnog telefona. Informacije o načinu plaćanja biće ti ponuđene kroz uslugu, a tvoje je samo da nazoveš *100# i odabereš odgovarajući grad, zonu i vrijeme trajanja parkinga za svoj automobil. Korišćenjem m:parkinga plaćaš samo iznos parkinga za izabranu zonu, kao i vrijeme trajanja parkinga.
Cijene usluge m:parking pogledajte ovdje

Dopuna računa vaučerom

Putem vaučera dopuni svoj FREND račun tako što ćeš unijeti skriveni broj vaučera za dopunu FREND računa.

Pozovi me

Putem ove usluge obavijesti osobu od koje želiš primiti poziv da nemaš dovoljan iznos na računu i zamoli je da te pozove. Da bi koristio ovu uslugu potrebno je da iznos na računu bude manji od 0,09 KM.

Podijeli dopunu

Opcijom Podijeli dopunu možeš podijeliti svoju Frend dopunu sa drugim Frend korisnikom. Prenos  određenog iznosa dopune sa tvog glavnog računa prenosi se na glavni račun onog kome prebacuješ dopunu. Kada je prebacivanje dopune izvršeno, korisnik kojem je izvršena dopuna dobija SMS sa informacijom o broju sa kojeg je poslana dopuna i iznosu izvršene dopune. Pri tome period važenja glavnog računa Frend korisnika kojem je izvršena dopuna se ne mijenja, a dopunu može koristiti jedino ukoliko mu je račun aktivan. Korisnik može da prenese iznos do 1,99 KM na glavni račun drugog prepaid korisnika pod uslovom da prepaid korisnik kome se prenosi dopuna, na svom glavnom računu nema iznos veći od 1,99 KM.

Datum objave: 22-11-2011