Mondo

Wap.mtel.ba – Najbrži put do prijatelja! Mondo komunikator – Sve društvene mreže na jednom mjestu!

Nova uzbuđenja mobilnog Interneta uz moderan dizajn! Portal MONDO Vam nudi 24 časa zabave, vijesti, usluga i korisnih informacija.
U jednoj od najčitanijih kategorija SPORT potražite najnovije i ekskluzivne vijesti, rezultate i izjave iz svijeta fudbala, košarke, tenisa i svih drugih sportova. Takođe, možete svakodnevno provjeriti pregled sportskih prenosa na lokalnim televizijama.

Mondo wap portal  preporučuje vam najbolja mjesta za izlaske, pozorišne predstave, filmove koje možete pogledati u bioskopima, a svoje najbrže korisnike, često i nagradi sa besplatnim ulaznicama za pomenuta dešavanja.

U okviru kategorije ZABAVA možete saznati i šta se dešava u životu holivudskih i domaćih estradnih zvijezda, pročitate dnevni horoskop...

Još jedna veoma popularna usluga na MONDO wap portalu je i CHAT. Korištenjem ove usluge imate priliku razgovarati sa Vama interesantnim osobama, steći nova poznanstva i ugodno provesti svoje slobodno vrijeme.

Korisnici m:tel mreže sada mogu da obogate svoj telefon najpopularnijim melodijama iz domaće i svjetske produkcije, skinu wallpaper ili screen savere, a svakako najekskluzivniji dio ponude je u kategoriji IGRICE. Premijerno, najbolje svjetske Java igrice nalaze se na portalu MONDO.
U meniju Vašeg telefona skriva se čitav jedan novi svijet!

Naplata sadržaja na MONDO portalu

Ukupan sadržaj wap portala MONDO (wap.mtel.ba) se naplaćuje u zavisnosti od vrste sadržaja koji je podjeljen u dvije kategorije:
1. Sadržaj wap portala kao su opšte informacije, vijesti, vrijeme, sportske informacije, tv program, vodič, muzičke vijesti i slične kategorije informativnog karaktera se naplaćuje po prenesenoj količini u kB po važećem GPRS cjenovniku.
2. Korištenje sadržaja kao što su ring tonovi, sličice, igrice, melodije i sličan sadržaj namijenjen za download (preuzimanje sadržaja na mobilni telefon) naplaćuje se po principu da se pored prenesenog GPRS saobraćaja naplati i dodatni multimedijalni sadržaj koji je izabran za download sa MONDO wap portala (melodija, sličica, igrica ili sl.). Prilikom svakog preuzimanja ove vrste sadržaja bićete upozoreni da se radi o komercijalnom sadržaju koji se naplaćuje po cijeni koja je naznačena u sadržaju.

Cijena multimedijalnog sadržaja
Cijena (KM)
U cijene nije uračunat PDV.
Polifone melodije,sličice u boji, screen savers, zvučni efekti
1.50, 1.80, 2.10
True tone i Real audio
2.70
Java igrice
2.25, 3.30, 4.50, 6.00
Video sadržaj
3.60

Mondo komunikator

Wap.mtel.ba – Najbrži put do prijatelja! Mondo komunikator – Sve društvene mreže na jednom mjestu!

Nestrpljivi ste da vidite nove statuse na društvenim mrežama? Žuri vam se da pošaljete poslovni email, ili želite podijeliti novost sa prijateljima? Učinite to putem Mondo komunikatora!
Novom aplikacijom Mondo komunikator unaprijedili smo funkcionalnost Mondo Wap portala i omogućili korisnicima da putem mobilnog telefona na brz i jednostavan način pristupe svim društvenim mrežama, da objedine svoje naloge, saznaju novosti na Facebook-u i Twitteru, pročitaju email na Yahoo-u, Gmail-u ili četuju s prijateljima na ICQ-u, Gtalk-u ili MSN-u.
Osjetite potpuno novo, mobilno iskustvo, korišćenja društvenih mreža. Ostvarite komunikaciju sa prijateljima ne napuštajući interaktivni Wap portal Mondo na svom mobilnom telefonu, i u svakom trenutku bićete obaviješteni o novim porukama, notifikacijama, statusima, zahtjevima za prijateljstvo, „pokeovanjima", "tweet-ovima", postovima i raznim drugim dešavanjima na socijalnim mrežama.

Navedene prednosti lako su dostupne putem notifikacionog panela, koji se nalazi na svakoj stranici Mondo wap portala, pružajući korisnicima uvid u nove imejl poruke na Gmail i Hotmail nalozima, preusmjeravajući ih pri tom na naslovnu stranu Mondo komunikator aplikacije. Ukoliko korisniku stigne poruka, status bar mijenja svoju boju u upadljivo žutu i ispisuje broj poruka. Da bi korisnik povezao mreže u jedinstveni sistem, potrebno je da na stranici Dodaj/Obriši izabere mrežu koju želi aktivirati. Proces se ponavlja za svaku mrežu pojedinačno (Facebook, Twitter, MSN, Gtalk, ICQ, Yahoo).

Na Mondu je od sada moguća i pretraga sadržaja. Novi modul korisnicima nudi opciju da izvrše pretragu za određenu riječ, izraz, ime ili sadržaj kroz cijeli portal. Na taj način omogućena je ušteda vremena, kao i pronalaženje zanimljivijih tekstova na wap portalu.

Novitet portala su ankete u kojima korisnici kroz odgovore na aktuelna pitanja iz sporta, zabave i info sekcije, razvijaju interaktivan odnos, doprinoseći tako još potpunijem ugođaju surfanja Mondo portalom.
Kreiran je i unificirani imenik za servise poruka i društvenih mreža, sa mogućnošću automatskog povlačenja liste prijatelja iz dodatih mreža, postavljanja i promjene fotografija, te izmjena statusa za sve aktivne mreže odjednom. Da bi funkcionisanje ove aplikacije bilo jednostavnije, predviđena je jedinstvena prijava za sve servise.

Korisničko uputstvo za aplikaciju Mondo komunikator

Prilikom korišćenja Mondo komunikatora naplaćuje se korišćenje mobilnog interneta, odnosno ova usluga se ne naplaćuje dodatno.
Više informacija možete dobiti putem besplatnog info telefona 066 10 10 10.