m:pay

Recite zbogom čekanju u redovima uz najnoviju m:tel aplikaciju

Konačno je došlo vrijeme da se oprostite od dugih čekanja u još dužim redovima i da oslobodite džepove od raznih priznanica. U tome će vam pomoći besplatna aplikacija m:pay za pametne uređaje, uz pomoć koje ćete račune za m:tel usluge plaćati brzo, sigurno, jednostavno I bez provizije. Najbolje od svega je to što ovo možete učiniti sa bilo koje lokacije pomoću svog smartfona ili tableta.

Sve što je potrebno za korišćenje m:pay aplikacije je: 

  • da imate račun u Novoj banci*u kojoj ćete podnijeti zahtjev za dobijanje aktivacionog i korisničkog koda
  • da preuzmete aplikaciju za Android ili iOS uređaj i na kraju,
  • da pokrenete preuzetu aplikaciju.

Proces plaćanja računa putem m:pay aplikacije biće vam jasan čim prvi put pristupite početnom ekranu na kojem su vam pregledno izlistane sve dostupne opcije. One vam omogućavaju da platite svoje račune ali i račune drugih ukoliko imate njihov poziv na broj. Dakle, putem ove usluge ne morate plaćati račune samo sebi već i vašim roditeljima, prijateljima ili djeci koji nisu u mogućnosti da direktno koriste ovu uslugu.

Pored plaćanja računa za telekomunikacione usluge, aplikacija m:pay daje vam mogućnost da dopunite bilo koji Frend (prepaid) račun. Ono što je potrebno za ovu opciju jeste da ukucate Frend broj i odaberete iznos sa kojim želite da ga dopunite.

Uz sve ove pobrojane pogodnosti, m:pay aplikacija će vam brzo prikazati i istoriju svih plaćenih računa, transakcija i dopuna, a ovi podaci će vam stalno biti dostupni na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

Zaboravite na dugo čekanje u redovima i pune džepove priznanica, preuzmite svoj m:pay odmah.

* Usluga je  trenutno moguća za dopunu Frend računa i plaćanje m:tel usluga za korisnike koji imaju otvoren  račun u Novoj banci AD Banja Luka.

  • Detaljnije uputstvo za korišćenje m:pay aplikacije možete preuzeti ovdje
  • Aplikaciju za Android možete preuzeti ovdje
  • Aplikaciju za IOS možete preuzeti ovdje

 

Datum objave: 25-01-2016