Microsoft Office 365

Uz Microsoft Office samo nebo je granica.

Radite svoj posao brzo i lako uz kombinaciju Office aplikacija sa moćnim Microsoft cloud servisima sa kojima se posao može obavljati sa gotovo bilo kojeg mjesta i sa bilo kojeg uređaja – od kuće, iz kancelarije, sa računara, tableta ili telefona.

Office 365 predstavlja stabilnu i moćnu platformu koja je alternativa ili dopuna lokalno instaliranim sistemima i aplikacijama. Sa ovim servisom svi mogu sa svojih uređaja (desktop ili laptop računara, mobilnog telefona, tableta, Mac-a), zajedno da kreiraju, uređuju, dijele datoteke i međusobno sarađuju u realnom vremenu.

Kroz arhivu u cloudu (OneDrive) možete pristupati poslovnim dokumentima gdje god da se nalazite – iz kuće, restorana, sa sastanka – bez ograničenja i bez brige za njihovu sigurnost. Na primjer, ukoliko ste na putu, vaše kolege mogu kreirati i ažurirati potrebna dokumenta a vi, u momentu kad vam je to potrebno, samo pristupite internetu i preuzmete posljednju verziju datog dokumenta.

Odaberite paket koji odgovara vašim potrebama

Nudimo vam tri načina kupovine Office 365 usluge:

Samostalni paketi sa poslovne korisnike

10% popusta na cijene uz ugovornu obavezu od 12 mjeseci.

Opis osnovnih usluga Kiosk Business Essentials Business Premium
Maksimalan broj korisnika Neograničen 300 300
Desktop MS Office aplikacije (Outlook, Word, Excel...) do 5 PC-jeva - - Da
Office aplikacije za tablete i telefone - - Da
Office Online (Outlook, Word...) - Da Da
Cloud prostor i dijeljenje dokumenata  1TB - Da Da
 Exchange Online, 50GB inbox Poslovni mejl, kalendar (2GB) Da Da
Skype for Business - Da Da
SharePoint - Da Da
Korporativna socijalna mreža (Yammer) - Da Da
Podrška za Microsoft Outlook - Da Da
Outlook web aplikacija Da Da Da
Cijena sa PDV-om 4,20 10,60 26,30

 

m:biz + Office 365

 

m:biz Microsoft Office 365 planovi
  Exchange Online Kiosk Office 365 Business Essentials
  Pretplata
Start Net 50+ 4,20 KM -
Start
Standard - 10,60 KM
m:net 32 GB
Profi
VIP
VIP 200

m:net usluga + Office 365

 

m:net Microsoft Office 365 planovi
  Exchange Online Kiosk Office 365 Business Essentials
  Pretplata
m:net 2 GB 4,20 KM -
m:net 8GB
m:net 16 GB - 10,60 KM
m:net 32 GB

Šta dobijete u Microsoft servisu?

Exchange Online

Poslovni email sistem, baziran na Microsoft Exchange Server 2016 platformi. Pored izrazito naprednih funkcionalnosti, ovaj email system garantuje punu zaštitu podataka, mogućnost kriptovanja sadržaja, praćenja i upravljanja mail saobraćajem na nivou organizacije, kao i ugrađenu antimalware i antispam zaštitu. Svaki korisnik dobija mailbox od 50 GB uz mogućnost slanja mail attachment do veličine 25 MB.

Skype for Business

Online conferencing sistem baziran na Skype for Business platformi. Pomoću ovog servisa izrazito je lako organizovati audio/video konferencije odnosno sastanke za do 250 učesnika lociranih bilo gdje u svijetu, uz potpunu audio i video podršku te opciju djeljenja sadržaja ekrana, prezentacija i bilješki, uz potpunu interaktivnost svih učesnika sastanka u realnom vremenu. Skype for Business podržan je na svim mobilnim i desktop platformama i vrlo lagan za korištenje. Takođe, korisnicima je omogućeno i integrisanje privatnih kontakata sa postojeće Skype aplikacije unutar Skype for Business kako bi svi kontakti i komunikacije bili na jednom mjestu.

One Drive for Bussiness

Sistem za arhiviranje podataka. Svaki korisnik Office 365 paketa dobija 1TB (terabajt) zaštićenog prostora za skladištenje vlastitih podataka uz mogućnost dodatnog kriptovanja fajlova. Podacima se može pristupiti sa bilo koje lokacije i sa bilo kojeg uređaja, uz odgovarajuće pristupne podatke (korisničko ime  i lozinka, opcionalno i verifikacija putem telefona). Takođe, OneDrive for Business dozvoljava punu kontrolu pristupa do nivoa pojedinačnog fajla, dijeljenje fajlova unutar i izvan kompanije, kao I praćenje verzija fajlova. Na ovaj se način značajno štedi lokalni prostor te se minimizira rizik gubljenja podataka zbog otkazivanja diskova, gubljenja/ krađe uređaja i sl.

SharePoint Online

Platforma za pristup i dijeljenje zajedničkih dokumenata na nivou kompanije, SharePoint Team sites. Ovaj system omogućava definisanje centralnog mjesta za arhiviranje podataka na nivou kompanije, uz mogućnost preciznog definisanja dozvola, zajednički rad na dokumentima, sinhronizaciju dokumenata na desktop/laptop/phone platforme i praćenje verzija. Dolazi sa 10 GB osnovnog prostora + 500 MB po svakom korisniku.

Office Online

Svaki korisnik Office 365 Business Essentials ili Business Premium paketa dobija mogućnost da koristi online verzije poznatih Office aplikacija Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook. Na mobilnim uređajima, poput pametnih telefona, dostupne su posebno prilagođene verzije pomenutih Office aplikacija za korištenje na malim ekranima.

Sway

Sway aplikacija, kao novi član Office porodice omogućava lagano kreiranje interaktivnih web prezentacija, izvještaja, newsletter-a kao i online treninga za bilo koju namjenu. Može se koristiti sa bilo koje desktop ili mobilne platforme I vrlo je jednostavan za upotrebu.

Yammer


Yammer je društvena mreža poput Facebook-a, koja omogućava svim zaposlenim da na jednostavan način budu povezani, dijele informacije putem mreže i ubrzaju radni proces i process donošenja odluka.

 

Office 2016

Office Professional za desktope, laptope i mobilne uređaje (samo u Office 365 Business Premium paketu). Unutar Office 365 Business Premium pretplate, svaki korisnik ima pravo da instalira punu verziju najnovijeg Office paketa (trenutno je to Office Professional 2016) na do 5 različitih uređaja (npr. desktop i laptop računari, tablet, telefon,...). Na ovaj se način lako i brzo rješava pitanje licenciranja Office aplikacija unutar kompanije, a istovremeno se korisnicima omogućava da koriste Office aplikacije na svim uređajima koje imaju, te da pristupaju podacima sa bilo kojeg uređaja i bilo kojeg mjesta. Svaki korisnik može samostalno sa Office 365 portala preuzeti i instalirati aplikacije za svoje uređaje.

Više informacija potražite u Office 365 brošuri ili na e-mail adresi poslovni.korisnici@mtel.ba  ili pozovite 0800 50 300

Datum objave: 04-09-2017