Pickbox

Videoteka budućnosti

Za već od 7,31 KM mjesečno pretplatite se na neograničeno uživanje u više hiljada časova TV serija, filmskih klasika i Diznijevih crtića dostupnih pritiskom na dugme, kad god to želite i koliko puta želite, bez prekida reklamama

Malo televizijsko tržište poput našeg često je godinama u zaostatku u odnosu na aktuelne TV sadržaje koje osvajaju gledaoce širom SAD-a i Evrope. Konačno, i naši gledaoci mogu da uživaju u svjetskim premijerama, odmah nakon prikazivanja u Americi, uz novu m:tel Open Pickbox videoteku.

Za sve vas koji se još niste susreli sa velikim i kvalitetnim videotekama TV sadržaja, a koje su dostupne pritiskom na dugme, sigurno će nestvarno zvučati da sada imate opciju izbora od više hiljada sati programa, koje možete gledati kada god vi to želite, koliko god puta želite i bez prekida reklamama. Pickbox će, isto tako, biti posebno otkriće i svima onima koji su gubili vrijeme uzaludno tražeći najnovije epizode hit serija po ilegalnim sajtovima prepunim virusa.

Pickbox videoteka nudi za svakoga ponešto, a za one najnestrpljivije, tu je rubrika Hotbox sa najnovijim epizodama američkih premijera. Naravno, tehnički aspekt open platforme dozvoljava da se svi sadržaji gledaju u bilo koje doba dana, da se pauziraju, premotavaju i vraćaju na početak, a sve to neograničen broj puta u mjesecu.

Usluga Pickbox videoteke košta:

  • 7,31 KM (sa PDV-om) mjesečno uz ugovornu obavezu na 12 mjeseci,
  • 8,78 KM (sa PDV-om) mjesečno bez ugovorne obaveze

Aktivaciju Pickbox usluge možete izvršiti odlaskom na m:tel prodajno mjesto ili putem Open IPTV glavnog menija: opcija SHOP. Za pomoć u aktivaciji pozovite korisnički servisa koji radi 24 časa dnevno: 0800 50 000.

Detaljne sadržaje Pickbox videoteke potražite ovdje

Datum objave: 29-09-2015