Prenesi broj i ostani svoj

Od 1.januara do 31. marta 2013. ostvarite popuste od 50% na mjesečnu pretplatu za korišćenje postpaid tarifnih modela Moj Mix Flex/Flat i Moji najbliži, te bonus za sve koji prenesu broj i postanu FREND korisnici

Od 1.januara 2013.godine možete postati m:tel korisnik, a da pri tome, bez obzira na servis, lokaciju i operatera, zadržite svoj stari broj telefona.

Ukoliko ste prije samo razmišljali o prenosu broja, sada Vam je ta opcija dostupna i potpuno besplatna.

Pravi je trenutak da postanete postpaid korisnik m:tel-a jer vam nudimo popust od 50% na mjesečnu pretplatu za 2, odnosno 4 obračunska perioda bez obzira da li ste novi ili postojeći korisnik.

Ako ste postpaid korisnik mobilne telefonije, bilo da ste fizičko ili pravno lice ili ukoliko do kraja marta  prenesete broj u m:tel mrežu i postanete korisnik jedne od Moj Mix Flex/Flat tarifa,  mi vam nudimo popust od 50% na mjesečnu pretplatu. Pupust možete ostvariti za 2 obračunska perioda ako potpišete ugovor na 12 mjeseci, odnosno 4 obračunska perioda ukoliko ugovor potpišete na 24 mjeseca.

Popust na mjesečnu pretplatu ostvarićete i ako u nevedenom periodu pređete sa prepaid-a na postpaid, Kombinuj tarifu zamijenite Moj Mix tarifom ili želite da produžite ili zasnujete novi ugovor kao korisnik ili član tarifnog modela Moji najbliži.

Pored toga što možete prenijeti postpaid broj u mobilnoj telefoniji, isto tako možete zadržati i svoj prepaid broj i postati FREND korisnik m:tel-a.  Uz potpunu kontrolu troškova i raznovrsne FREND tarife,  svima koji do kraja marta 2013. godine  prenesu broj i postanu FREND korisnici, poklanjamo bonus u visini trenutno važećeg starnog FREND paketa.

Svim našim korisnicima, pored navedenih popusta, preporučujemo i atraktivne mobilne uređaje koje možete pronaći na stranicama web shop-a.

Sve opcije su otvorene, na vama je samo da odaberete onu pravu i prihvatite naš zahtjev za prijateljstvo!

Više informacija možete dobiti putem besplatnog korisničkog servisa 066 10 10 10

 

 

 

Datum objave: 31-12-2012