m:tel i Open IPTV vam preporučuju

„Rej Donovan II“, naslov je fantastične kriminalističke dramske serije čiju 10. epizodu preporučujemo za ponedjeljak , 1.12. 2014. godine sa početkom u 20.05 časova na TV kanalu HBO. U dramskoj seriji, Liv Šrajber igra glavnu ulogu čovjeka koji rješava probleme gradske elite. Bolje rečeno, obavlja prljave poslove za moćne ljude Los Anđelesa. U filmu graju još Paula Malkomson, Edi Marsan, Stiven Bauer... Režija: Mihael Upendal.

Na istom kanalu, samo dan kasnije,u utorak, 2.12. 2014. godine u 20.05 na programu je drama „Dva života“. Dramu su režirali Džordž Mas i Judit Kaufman. Igraju Liv Ulman, Sven Nordin, Džulijen Keler i drugi. Radnj filma smještena je u Evropi, 1990-e. Ketrin, kćerka Norvežanke i Njemačkog okupacionog vojnika, obrazovana u Istočnoj Njemačkoj i nastanjena u Norveškoj, otkriva da joj je srećan porodični život narušen kada odbije da svjedoči o vremenu kad je bila „dijete rata“.

HBO COMEDY, četvrtak, 4.12.2014. godine: Vrijeme je za komediju. Ovaj put „Porodica Miler“ u 20.30 časova. U ovoj komediji Džejson Sudeikis glumi sitnog dilera droge. Kada ga napadnu neki huligani koji mu ukradu novac i ušteđevinu, on formira lažnu porodicu kako bi prebacio veliku pošiljku narkotika u SAD iz Meksika. Pored Sudeikisa, igraju još i Dženifer Aniston, Ema Roberts, Ed Helms i drugi.

Glumačka postava koju predvode Stiv Mek Kvin i Džejms Kobern, a u režiji Donalda Sigela više su nego dovoljan razlog da pogledamo vrhunsku ratnu dramu „Pakao je za heroje“, koja je na programu 1.12.2014. godine u 20.00 časova na TV kanalu CINEMAX. U plamenu bitke tokom Drugog svjetskog rata, četa vojnika se našla u nezavidnoj situaciji da, brojčano nadjačani, moraju da se odupru nacističkoj ofanzivi na važne savezničke položaje. Moraju zavarati Nijemce i tako kupiti vrijeme, održati liniju fronta i spasiti vlastite živote...

Na istom kanalu u četvrtak, 4.12.2014. godine u 20.00 časova pogledajte film „Mendela, dug put do slobode“. U ovoj biografskoj drami, opisana je životna priča Nelsona Mendele. U ovoj adaptaciji autobiografije južnoafričkog vođe, potanko su opisane njegove rane godine, obrazovanje, 27 godina zatvora, i na kraju, visoka državna funkcija i obnova do juče podijeljene zemlje. Glavne uloge su dodijeljene Idrisu Elbi i Naomi Harisu.

 Kanali HBO, HBO Comedy i Cinemax dostupni su svim Open korisnicima u dodatnim IPTV paketima.

Datum objave: 26-11-2014