Moj meni - najbrži put do Frend usluga i opcija

Brzo i jednostavno do svih Frend ponuda

Prepaid korisnici, pored kvalitetnih usluga i ponuda koje im svakodnevno nudimo, žele što lakše i brže korišćenje tih usluga. Iz tog razloga kreirali smo servis Moj meni

Ovaj servis, kojem se pristupa biranjem koda *100# , nudi većinu Frend ponuda i tarifnih opcija koje prepaid korisnici mogu brzo i jednostavno sami da aktiviraju i na taj način kreiraju i prilagode Frend uslugu prema svojim potrebama.

Pri svakom ulasku u servis Moj meni Frend korisnik dobija informaciju o trenutnom stanju računa kao i tačan datum i vrijeme do kada mu vrijedi račun. Ponuđene su i opcije povoljnije kupovine mobilnog interneta, opcija dodavanja omiljenih brojeva (dva) sa kojima razgovori koštaju 0 KM uz uspostavu poziva po cijeni od 0,09 KM (sa PDV-om). Tu su i tarifne opcije za povoljniji mobilni internet u mrežama m:tel Crna Gora i mt:s Srbija, kao i “Ino tarifne opcije” za jeftinije razgovore prema inostranstvu. Usluge kao što su “m:parking”, “Podijeli dopunu”, “Provjera bonus računa” još su samo neke od opcija koje su korisnicima dostupne u servisu Moj Meni.

Jedna od najtraženijih opcija u servisu Moj meni je opcija Kupi internet. Uz ovu opciju putem servisa Moj meni možeš kupiti mobilni internet po svojim željama i potrebama i surfati neograničeno po brzini i do 21 Mb/s.

U navedene cijene nije uračunat PDV.

Datum objave: 08-04-2015