Nova godina donosi nove aparate

Osvojite veš mašinu u igri "Staro za novo"

I u novoj godini kompanija m:tel vas nagrađuje novim kućanskim aparatima kroz igru "Staro za novo", a januar će biti u znaku petog, posljednjeg kruga drugog ciklusa ove zabavne igre.

Podsjetimo, svakog mjeseca imate mogućnost da obnovite bijelu tehniku u svom domu, i to tako što pošaljete fotografiju starog uređaja, a zatim se putem SMS-ova bira pobjednik. 

Već sad se možete priključiti aktuelnom  ciklusu, u kojem kompanija m:tel poklanja potpuno novu veš mašinu. Evo šta je potrebno da učinite:

  • Pripremite oznaku u vidu papirića na kojem piše #starozanovo
  • Postavite papirić sa ispisom #starozanovo na veš mašinu
  • Uslikajte vašu staru veš mašinu
  • Na službenoj Facebook stranici m:tel-a ispunite formular "Staro za novo" sa instrukcijama za prijavu

Takođe, potrebno je da vašu fotografiju prati i neka kratka priča ili anegdota u kojoj opisujete vaše iskustvo sa korištenjem veš mašine ili neku neobičnu situaciju koja vam se dogodila dok ste koristili ovaj uređaj. Vaša fotografija će, zatim, biti postavljena u foto galeriji "Staro za novo" na blogu kompanije m:tel.

Sistem glasanja je jednostavan, pa će tako pobjednička fotografija biti ona koja dobije najviše SMS glasova. Potrebno je da SMS sadrži jedinstveni kod koji je dodijeljen svakoj fotografiji u galeriji, a cijena jedne poruke je 0,09 KM (sa PDV-om). Novac prikupljen glasanjem će na kraju akcije "Staro za novo" obradovati jednu porodicu u vidu novih kućanskih aparata.

Ne zaboravite da kompanija m:tel svim korisnicima Open paketa nudi mogućnost kupovine bijele tehnike na 12 beskamatnih rata. Ova jedinstvena ponuda na bh. tržištu vam omogućava da opremite svoje domaćinstvo bez dodatne dokumentacije i sa rokom dostave od tri dana, a možete kupiti do dva uređaja odjednom. Takođe, plaćanje je moguće obaviti i gotovinski u ukupnom iznosu bez ugovornog obavezivanja.

Kompletnu ponudu bijele tehnike potražite ovdje, a sve dodatne informacije možete dobiti na najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Datum objave: 14-01-2016