Pickbox premijera dostupna svima

Open predstavlja novu hit seriju „Milijarde“ samo 24 časa nakon svjetske premijere

Nakon hitova Domovine, Dekstera, Doktora za seks, Besramnika, svijet je spreman za najjaču i najiščekivaniju seriju Šoutajma dosad. Milijarde (Billions) će u m:tel open videoteci Pickboxdoživjeti svoju ekskluzivnu premijeru u ponedjeljak, 18.1.2016. u 21 čas.

Ulozi su veliki, gubici se računaju u milijardama, a teren je već pripremljen za rat Paula Giamattija i Damiana Lewisa koje gledamo kao velike igrače finansijskog tržišta.

Jedan je finansijski čarobnjak i milijarder, a drugi je moćni njujorški advokat koji mu je za petama. U Milijardama gledamo dva holivudska velikana, Pola Đamatija i Demijana Luisa, višestruke dobitnike Zlatnog globusa i Emija. Jedan predstavlja lice pravde, često pomalo izobličeno, a drugi lice američkog sna i slijepe ljubavi prema novcu koja ima svoju cijenu.Đamatija gledamo kao oštroumnog i sposobnog advokata Čaka Roudsa, a Luisa kao finansijskog kralja tržišta Bobija Akselroda.

Svi postojeći korisnici m:tel open usluge koji imaju tehničku mogućnost za Pickbox će moći uživati u kompletnoj Pickbox videoteci na čitav jedan dan, potpuno besplatno – od 18.01. u 18h do 19.01. u 18 časova. Budite prvi kada maske padnu, a svijet finansija se pokaže u pravom svjetlu.

Datum objave: 18-01-2016