Upoznaj svog novog Frenda

Od sada bez naknade za uspostavu poziva

Postoji nešto što vas malo više nasmije, malo više obraduje, prijatnije iznenadi. Postoje trenuci za koje poželite da traju duže, da ih podijelite sa dragim ljudima, da ih nikad ne zaboravite. Postoji neko kome uvijek možete vjerovati, neko u koga se možete pouzdati, neko ko je pravi Frend.

Vaš ljubimac Frend odlučio je da vas obraduje još povoljnijom komunikacijom i to bez naknade za uspostavu poziva.

A pored toga što je najbolji, Frend je i drugačiji jer je dobio i svoj novi izgled. Možete ga voditi svuda sa sobom, on je sladak, simpatičan, čupav i naprosto neodoljiv. On ima i ogrlicu, čiju boju mijenja u skladu sa raspoloženjem (promocijom). Vjerujemo da će vam se vaš novi Frend ljubimac još više dopasti, da će vas kao i do sada vjerno pratiti i uveseljavati svojim prisustvom.

Započnite svoju Frend avanturu, jer je to najlakši i najbrži način ulaska u svijet mobilne telefonije i komunicirajte bez naknade za uspostavu poziva.

Frend broj možete nabaviti u svim m:tel prodajnim mjestima i kod ovlaštenih distributera širom BiH. Za kupovinu vam nije potreban nikakav ugovor, dovoljno je samo da kupljeni broj aktivirate i vaša avantura može da počne.

Uz ovakav način komunikacije u potpunosti možete kontrolisati svoje troškove pa se za ove tarife najčešće opredjeljuju đaci, studenti, penzioneri, osobe koje povremeno borave u BiH, ali i svi oni kojima je ovakav način komunikacije jednostavniji, jer se račun prepaid broja može dopuniti elektronskom dopunom, putem vaučera i putem postpaid broja.

Sve o FRENDU na jednom mjestu

Datum objave: 05-07-2016