Frend za turiste

Povoljna komunikacija i neograničeni mobilni internet i na odmoru

Ukoliko si na proputovanju kroz BiH ili si odlučio/la da praznike provedeš u jednom od bh. gradova, preporučujemo ti Frend prepaid pakete namijenjene za turiste.

TOURIST INO MIN & NET
U ovom paketu, pored 1 KM na bonus računu koji vrijedi 30 dana, dobijaš i bonus od 30 minuta za pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u: Poljskoj, Češkoj, Turskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Rusiji.

Dobijene bonus minute možeš koristiti sedam dana od dana aktivacije, a obračunski interval je 60 sekundi. U paketu ćeš dobiti i 5 GB mobilnog interneta po maksimalnoj brzini (do 21Mb/s / 5,7 Mb7s), koji možeš koristiti sedam dana od dana aktivacije i to u m:tel mobilnoj mreži.
Ako potrošiš dodijeljenu količinu interneta po maksimalnoj brzini prije isteka perioda važenja, surfovanje možeš nastaviti po smanjenoj brzini (128 kb/s) dok god ti važi dodijeljeni bonus. Ukoliko želiš veću brzinu, uvijek su ti dostupne naše tarifne opcije za mobilni internet, a najbrži način da to uradiš je da pozoveš kod *100*1#

Paket možeš kupiti po cijeni od 25 KM (sa PDV-om)
 


TOURIST NET
Ovaj turistički Frend paket biće dobar prijatelj svima kojima je potreban neograničen mobilni internet u m:tel mreži. Internet bonus koji dobijaš u ovom paketu vrijedi 3 dana, a pored toga tu je i 1 KM na bonus računu kojeg možeš koristiti 30 dana od dana aktivacije paketa, slati poruke i razgovarati unutar svih mreža u BiH.

Tourist NET možeš kupiti po cijeni od 10 KM (sa PDV-om)
 

Osjećaj se kao kod kuće uz Frend turističke pakete!


Frend turističke pakete možeš nabaviti u m:tel prodajnim mjestima ili kod ovlaštenih zastupnika širom BiH.
Za više informacija pozovi 066 10 10 10.

Datum objave: 27-12-2016