Najkreativnije proslavljeno novogodišnje veče

Povratak u dvadesete na dočeku 2017. godine

Zahvaljujući želji jedne Banjalučanke i podršci kompanije m:tel, Veliki Getsbi je u novogodišnjoj večeri stigao u grad na Vrbasu. Kompanija m:tel je organizovala izbor najoriginalnije ideje za novogodišnju žurku, a dobitni koncept je osmišljen upravo u duhu slavnog romana.

Od nekoliko desetina pristiglih želja, za dobitnu je izabrana ona koju je poželjela Tajana Dedić Starović.

“Mnogo volim retro stil. Dvadesete su zanimljive što se tiče estetike i mode. Veoma je svečano, ima mnogo zlata šljokica i djelovalo mi je kao super ideja baš za proslavu Nove godine. Znala sam da je i moje društvo u tom fazonu, pa me sve to i navelo da baš to odaberem kao ideju za proslavu”, podijelila je svoje oduševljenje Tajana.

Kako bi se ova ideja i realizovala kako je i zamišljena, kompanija m:tel je formirala poseban tim koji je Tajani i njenim prijateljima pomogao u organizaciji žurke, osigurao sve potrebne materijale i učinio da proslava vjerodostojno oslikava period koji je Skot Ficdžerald slikovito opisivao.

Kako su se Tajana i njeno društvo proveli u novogodišnjoj noći i kako je izgledala žurka u stilu Velikog Getsbija, pogledajte na fotografijama.

   

 

Datum objave: 04-01-2017