Tesla 6.2 Dual SIM

Riječ je o unibody telefonu, težine 158 grama i debljinom od 9.4 mm.
Kućište je kompletno odrađeno od kvalitetnog metala tj. aluminijuma. Ekran od 5” pruža odličan pogled i pregled, a bazira se na IPS LCD matrici.

HD rezolucija daje živopisan vizuelni doživljaj, dodatno pojačan Full Lamination rješenjem za najkvalitetnije osvjetljenje.

IPS ekran isporučuje oštre detalje, nezavisno od ugla gledanja, a One Glass Solution tehnologija obezbjeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju, uz Dragontrail zaštitu od grebanja kao dodatnu pogodnost.

Moćni osmojezgarni 64-bitni procesor omogućava veoma brz i tečan rad, glatko surfovanje po netu, laku simultanu upotrebu više aplikacija, manju potrošnju energije i grafiku koja u svakom detalju dočarava svjetove i najzahtjevnijih igrica.
Procesor radi na 1.3GHz za slabiju polovinu i 1.5GHz za jaču, što je standardni radni takt, tu je još 3GB RAM-a i  interne memorija je proširiva uz pomoć SD kartice za 32GB.

Telefon dolazi sa dvije kamere: prednja sa 5 megapiksela i zadnja sa 13 megapiksela. U oba slučaja je reč o Samsungovim senzorima.
 

 

U m:tel ponudi nalazi se dual SIM verzija, a možete birati između sive, zlatne i srebrne boje. U pakovanju se nalaze punjač, zaštitna folija, USB kabl i slušalice.
Preporučena cijena iznosi 172 KM uz Moj Mix Standard tarifu (mogućnost kupovine na 24 rate: 7.17 KM mjesečno)
Više detalja pronađite u m:tel WebShopu


 

Datum objave: 22-02-2017