Poklon Banjalučankama

Predstava "Malo blago"

Povodom Međunarodnog dana žena, kompanija m:tel poklanja Banjalučankama predstavu “Malo blago“, kao i niz iznenađenja.

Banjalučanke koje 8. marta posjete neku od banjalučkih m:tel poslovnica, imaće priliku da dobiju originalne simbolične poklone sa prigodnim porukama, a najsrećnije od njih i ulaznice za predstavu „Malo blago” u Gradskom pozorištu „Jazavac“.

Ovaj odlični pozorišni komad moći će da pogledaju u subotu, 11. marta, a riječ je o predstavi o tri generacije žena u kojoj svaka od njih istinito, duhovito i potresno priča priču u kojoj se ogleda položaj žena.

Priliku da dobiju ulaznice i uživaju u iznenađenjima imaće i oni koji na Dan žena posjete Tržni centar „Boska“. Tamo je postavljen sasvim neobičan bilbord, koji prolaznicama čestita praznik, ali ih i poziva da zaigraju zabavan filmski kviz. Ovaj nesvakidašnji način komunikacije, sa kojim su se Banjalučanke prvi put susrele u svom gradu, tako spaja tehnologiju, komunikaciju i zabavu sa prazničnom atmosferom, jer su i za sve učesnice kviza pripremljeni jedinstveni pokloni.

Kompanija m:tel čestita Međunarodni praznik žena svim damama, uz poruku  da ćemo nastaviti da brinemo o svojim korisnicama i korisnicima tokom cijele godine.

Datum objave: 08-03-2017