Coolpad Torino

Na IFA sajmu u Berlinu, Coolpad dobio je nagradu za najbolji telefon u klasi do 200 evra, a nagrada je stigla od EISA Awards koje su najprestižnije međunarodne nagrade za proizvode iz oblasti tehnologije.

Zadnji dio kućišta je zaobljen i izrađen od kvalitetne plastike koja ne klizi iz ruke, a ekran je prekriven izdržljivim i zaobljenim 2.5D staklom, što sve zajedno čini da Coolpad Torino izgleda skuplje, nego što to zaista jeste.

Sve unutrašnje komponente potpisuju priznati IT igrači, npr Qualcomm Snapdragon osmojezgarni 617 procesor sa Adreno 405 grafikom, 16 GB memorije i 3 GB RAM, koji će omogućiti da telefon radi fluidno i sa najnovijim igricama ili aplikacijama.

Coolpad Torino nudi zaštitu podataka i samog uređaja. Brzi čitač se može programirati, osim za otključavanje telefona, da svakim prstom pokreće drugu aplikaciju.
Pored toga, posjeduje standardnu Android opciju zaključavanja PIN kodom ili lozinkom, ali i Dual Space opciju, koja je posebnost Coolpad uređaja.
Dual Space omogućava da koristite drugi privatni profil, u formi virtuelnog uređaja, na istom telefonu. Ulogujte se na Coolpad Dual Space otiskom prsta i bezbjedno obavljajte pozive, čuvajte svoje privatne fotografije, bilo kakav sadržaj bez straha da ih neko drugi vidi. Svi podaci na Dual Spaceu su zaštićeni i ne može im se pristupiti iz eksternih izvora.

Dual Space vam omogućava da registrujete dva različita naloga na istom telefonu, kao što su još jedan Facebook, Twitter nalog ili da kontaktirate sa drugim WhatsAppom, Skypeom, Viberom…

U m:tel ponudi nalazi se dual SIM verzija, a boja je luna gray.
Preporučena cijena iznosi 146 KM uz Moj Mix Standard tarifu (mogućnost kupovine na 24 rate: 3,50 KM mjesečno).
Više detalja možete pronaći na m:tel WebShopu

 

Image result for Coolpad Torino

 

Datum objave: 10-04-2017