Plivački miting u Banjaluci

Gradski olimpijski bazen, 22. i 23. aprila

I ovoga aprila Banjaluka će ugostiti najbolje plivačice i plivače iz regije, i to povodom dvodnevnog mitinga u organizaciji Akademskog plivačkog kluba „22. april“ Banja Luka, jednog od najuspješnijih plivačkih kolektiva u BiH.

Ovaj sportski događaj, koji okuplja učesnike iz desetak zemalja Evrope  će biti održan 22. i 23. aprila 2017. godine na Gradskom olimpijskom bazenu, a najavljeno je učešće više od 500 takmičara iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Mađarske, Grčke, Turske, Italije, Austrije i Bosne i Hercegovine. Na dvodnevnom mitingu će biti zastupljene sve discipline iz olimpijskog programa, a najuspješniji takmičari će biti nagrađeni Aprilskom nagradom, te vrijednim novčanim iznosima.

Ovakvi i slični događaji koji promovišu sport i sportski duh, ali i zemlju u kojoj se organizuju, važan su dio promocije zdravog života i pravih vrijednosti, a u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, kompanija m:tel je pružila podršku organizaciji i realizaciji i ove sportske manifestacije.    

Datum objave: 20-04-2017