Pravi izbor u pravo vrijeme

Open IPTV

Film “Žrtva”, zasnovan na istinitom događaju, možete pogledati u nedjelju, 23. aprila u 22.00 časova na kanalu HBO.

Baziran  na čuvenim memoarima Breda Landa, „Žrtva“ nudi upečatljiv portret muškosti, nasilja i bratstva. Oporavljajući se od užasnog napada tokom ljeta, 19-godišnji Bred Land (Ben Šnecer) odlazi na koledž riješen da svoj život vrati u normalu. Njegov brat Bret (Nik Džonas) već je stekao ugled na koledžu i u bratstvu koje privlači Breda obećanjima o zaštiti, popularnosti i doživotnom prijateljstvu. Bred očajnički želi da pripada tom bratstvu, ali kad pokuša da se učlani u njega, Bret pokazuje uzdržanost, koja prijeti da ih razdvoji. Obred pristupanja bratstvu pretvara se u paklenu nedjelju, koja ovim mladićima obećava ulazak u svijet muškaraca, a ulozi postaju sve veći u nizu mučnih i ponižavajućih događaja.  

Televizijski kanal CINEMAX, u 23.25 časova, 24. aprila 2017. godine prikazuje film “Sukob”.

Radnja filma smještena je u Kairo, nakon što je egipatska vojska zbacila predsjednika Morsija. Ova drama je priča o revoluciji iz perspektive demonstranata različitih političkih stavova i porijekla koji su pritvoreni u jedan policijski kamion. Mogu li pritvorenici da prevaziđu međusobne razlike i pronađu način da prežive?

Kanal HBO 2 vam 24. aprila 2017. u 21.05 časova prikazuje film “Deset hiljada svetaca”.

Džud (Ejsa Baterfild) je tinejdžer koji pokušava da se zbliži sa ocem Lesom (Itan Hok) na Menhetnu 1987. godine. Kad Džudov prijatelj Tedi (Avan Džogija) umre od prekomjerne doze droge, Džud se sprijateljuje sa grupom tinejdžera protivnika droge, alkohola, vulgarnosti i seksa, koji žive za pank-rok. Kad upozna 16-godišnju Elizu (Hejli Stajnfeld), koja nosi Tedijevo dijete, on i Les moraju da joj budu podrška dok pokušava da se privikne na trudnoću i rano majčinstvo, dok Džud istovremeno pokušava da se izbori sa osjećanjima koja gaji prema njoj i odnosom koji ima sa ocem.

Televizijski kanal HBO 2 nam donosi još jednu interesantnu priču, film “Dobro došli kući”,koju možete pogledati 25.4. u 21.40 časova.

„Dobro došli kući“ je priča o Stjuartu Pejloru (Luk Peri), čuvenom piscu koji se bori sa kreativnom blokadom i odlučuje da se preseli u svoju staru kuću u Njujorku, nadajući se da će mu povratak korjenima pomoći da napiše novu hit priču. U kući pronalazi ženu koja tu živi sa djecom, jer je, nemajući drugog izbora, provalila unutra i nastanila se. Razotkrivajući emotivnu priču o tome kako je ta porodica uopšte došla u situaciju da mora da provali u njegov stan, pisac dobija inspiraciju da im pomogne i shvata da je najbolje da sljedeću priču napiše iz srca.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Datum objave: 20-04-2017