Devet dodatnih razloga za Open IPTV

Od 4. maja uživajte uz još devet novih kanala

Obavještavamo vas da će se od 4.maja 2017. godine u osnovnom Open IPTV paketu naći čak devet novih kanala.

Ženska TV na poziciji 430 je specijalizovani kablovski kanal posvećen svim temama savremene i moderne današnjice – muško-ženski, emotivni i porodični odnosi, zdravlje, edukacija, kultura, moda, life style, show business,...

Agro TV na poziciji 431 je specijalizovani kablovski kanal 24 sata posvećen poljoprivredi i ostalim temama u vezi sa poljoprivredom, kao i prirodnoj sredini, tradiciji i kulturi

Kitchen TV na poziciji 432  je jedini regionalni kulinarski TV kanal koji promoviše zajedničke gastronomske, kulturne i turističke vrijednosti.

OK kanal na poziciji 620 je omladinski kanal kulture i pop culture, INFOTAINMENT TV – televizija budućnosti,  koja se izdvaja LIVE programom iz (beo)gradskog studija koji je istovremeno javni prostor- kulturni&zabavni  centar, kao i brojnim uključenjima reportera u realnom vremenu sa mjesta događaja iz Beograda, Banja Luke, Zagreba ..

MTS (Music TV Station) na poziciji 621 je prvi regionalni muzički kanal iniciran 1993. koji ima najveću video arhivu ex jugoslovenske muzike, kao i razvijene brojne autentične muzičke formate.

J.E.K.A. na poziciji 622 je jedinstveni muzički kanal koji se bavi svjetski popularnom etno muzikom Balkana, koncipiran kao moderni World Music kanal.

MTS Classic na poziciji 623 je muzički kanal koji se bavi klasičnim ostvarenjima svjetske i regionalne rokenrol  muzike  i osnovnim žanrovima roka: bluzom, ritam i bluzom, hard rokom, hevi metalom, power popom ...

C&CC (Cafe & Club Channel) na poziciji 624  je internacionalni lifestyle, zabavni, poslovni, turistički i muzički kanal. Ovaj kanal vizuelnom  atraktivnošću i sardžajem pretenduje da zamijeni standardne kanale na ekranima u javnim prostorima, kafeima, hotelima, klubovima.

WWM (World Wide Music) na poziciji 625 je muzički, kulturno – zabavno – informativni TV kanal, koji kroz emitovanje sadržaja sa svjetske muzičke scene i pregled dešavanja iz svijeta muzike širom planete, paralelno predstavlja zanimljivosti iz kulture, umjetnosti i zabave kao i društvene akcije koje se bave promocijom osnovnih vrijednosti planete (zaštita životne sredine, briga o djeci, očuvanje kulturnih različitosti…).

Takođe, od 1. maja 2017. godine korisnicima Open IPTV-ja više neće biti dostupan kanal Euronews.

Uživajte u šarolikom Open IPTV sadržaju.

Datum objave: 28-04-2017