Noviteti na Kitchen TV programu

Ovoga ljeta gastro zabava je na Kitchen TV

Ukoliko ste od onih koji prosto obožavaju da kuhaju, već znate da imamo novi program u ponudi Open IPTV-a, Kitchen TV koji nam nudi uvid u raznovrsne kuhinje i načine pripremanja hrane. A najbolje od svega je da je ovo jedini regionalni kulinarski kanal, te da vam „translate“ opcija više neće nikad zatrebati! U nastavku vam donosimo hit emisije koje će obiježiti ovo ljeto.

Fit Food

Znamo da ljeti najviše obraćamo pažnju na naš izgled, a s tim u vezi i na kondiciju i zdravu ishranu. Kuhar Dragan Bajkanović je kuhar, fitnes trener i profesionalni MMA borac koji priprema jednostavne i zdrave recepte koji će vam itekako biti od pomoći. Fitnes trener nam priprema zdrave i jednostavne recepte za otklanjanje umora i za bolje raspoloženje. Definitivno zabilježite u podsjetnik ovu emisiju!

Kod Brke - Vjeko i Lepi Brka

Vjekoslav Kramer, najpoznatiji kuhar iz Bosne i Hercegovine i Nenad Gladić – Lepi Brka, najčuveniji gastronomad i kuhar Srbije, ukrstili su varjače i gledaocima Kitchen TV ponudili magiju na tanjiru. Obilje ukusnih recepata i zanimljivih priča i anegdota ovih vrsnih kuvara i svjetskih putnika garantuju dobru zabavu za cijelu porodicu. Kako su obojica istakli, recepte su birali tako da može da ih pripremi i početnik u kuhinji, od namirnica sa domaćih pijaca.

Katy the Cook

Jedna od najpoznatijih srpskih food blogerki nam donosi novi razlog za gledanje ovog kanala a to je njena druga sezona! Simpatična Katarina Samardžić je posebna, u njenim rukama varjače se pretvaraju u palice, šerpe u bubnjeve, a brašno i začini u svjetlucave kofete. Ne bi da vam odajemo mnogo,  ali pripremite se na uzbudljive emisije gdje naša Katy pravi nevjerovatne kombinacije koje podrazumijevaju ples, miris i ukus.

Hleb i lale

Dosta vam je dostave hrane kada god ste u kući jer prosto nemate vremena za pravljenje jela? I nama. Baza kuhinje Nevenke Zelunke Cvijetić su jednostavni i brzi recepti koje, apsolutno svako, može napraviti. Uz jednostavne i brze recepte dodajemo i riječi nutritivno bogato. Mislite da je nemoguće? Prebacite na Kitchen TV, pogledate jednu epizodu, pa ćemo vas ponovo pitati J

Pored 80 novih epizoda, Kitchen TV gledaocima je obezbijedio 24-časovni TV program sa više od 3000 epizoda, 100 sati zabave i edukacije uz najbolje kuvare regiona – više od 40 šefica i šefova i najukusniju hranu – više od 10 000 originalnih recepata.

 

Ovoga ljeta gastro zabava je na Kitchen TV! Prijatno gledanje!

Datum objave: 06-07-2017