Budi pametniji od telefona!

Ne koristi telefon dok voziš

S ciljem kreiranja sigurnijeg okruženja u saobraćaju i brige o ljudskim životima, u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, i ove godine pokrećemo edukativnu kampanju o rizicima korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, pod nazivom „Budi pametniji od telefona! Ne koristi telefon dok voziš“ 

Brojne studije i istraživanja ukazuju na to da upotreba mobilnog telefona može biti jedan od glavnih faktora ometanja vozača, te da može bitno uticati na povećanje mogućnosti nastanka saobraćajnih nesreća sa ozbiljnim posljedicama. Upotreba mobilnog telefona tokom vožnje može biti opasna kao i vožnja pod uticajem alkohola.

Stoga, u skladu sa jasnom opredjeljenošću kompanije m:tel da posluje društveno odgovorno i ove godine realizujemo kampanju u kojoj apelujemo na vozače da tokom vožnje odlože svoje mobilne telefone, jer nijedan poziv niti poruka nisu važniji od života.

Kampanja traje do 1. septembra 2017. godine, ali nužnost savjesne vožnje nema rok trajanja.

Vozite pažljivo - Budite pametniji od telefona!

 

Kampanju su i ove godine kroz dodjelu medijskog prostora podržale brojne medijske kuće:

  • Televizije: RTRS, ATV, RTV Istočno Sarajevo, TV K3, TV Bel Kanal
  • Dnevna i periodična štampa: Euro Blic, Glas Srpske, Nezavisne novine, Auto shop magazine, Mali oglasi
  • Radio stanice: NES radio, Radio Kontakt, Radio Bobar, Radio Istočno Sarajevo
  • Internet portali: nezavisne.com, buka.com, capital.ba, automoto.ba, mojahercegovina.com, dobojcaffe.com, banjaluka.com
  • Bilborde i oglasne površine obezbjedili su: Metromedia, Nova Oprema, DL plakat

Svim medijskim kućama koje su odlučile da se uključe u borbu za sigurnije saobraćajnice iskreno zahvaljujemo, a one koji su zainteresovani da podrže ovu društveno odgovornu kampanju koja će trajati do 1.9.2017.godine, pozivamo da nam se pridruže putem sljedećeg emaila.

Datum objave: 14-07-2017