Koristite m:pay uz još više mogućnosti

Ukoliko još uvijek niste preuzeli aplikaciju m:pay za pametne uređaje, vrijeme je da to učinite. Uz pomoć ove aplikacije račune za m:tel usluge možete plaćati brzo, sigurno i jednostavno. Opcije aplikacije m:pay vam omogućavaju da platite svoje račune ali i račune drugih koji nisu u prilici da koriste ovu uslugu. Jedini uslov za to je da imate ispravan poziv na broj njihovih računa.

Pored plaćanja računa za telekomunikacione usluge, aplikacija m:pay daje vam mogućnost da dopunite bilo koji Frend (PrePaid) račun, kao i račun korisnika PrePaid usluge fiksne telefonije. Ono što je potrebno za ovu opciju jeste da ukucate PraPaid broj i odaberete iznos sa kojim želite da ga dopunite.

Pored toga, uz pomoć m:pay aplikacije možete izvršiti i slanje naloga za prenos sredstava sa bankovnog transakcionog računa korisnika m:pay usluge na bankovni transakcioni račun drugog korisnika m:pay usluge.

Sve što je potrebno za korišćenje m:pay aplikacije je: da imate račun u Novoj banci u kojoj ćete podnijeti zahtjev za dobijanje aktivacionog i korisničkog koda, da preuzmete aplikaciju za Android ili iOS uređaj i na kraju, da pokrenete preuzetu aplikaciju.

  • Detaljnije uputstvo za korišćenje m:pay aplikacije pogledajte ovdje
  • Aplikaciju za Android možete preuzeti ovdje
  • Aplikaciju za IOS možete preuzeti ovdje

Datum objave: 17-07-2017