Podrška festivalu "Kestenburg"

Kompanija m:tel dala je podršku još jednoj važnoj kulturnoj manifestaciji ovog ljeta. Riječ je o Međunarodnom festivalu  studenskih pozorišta “Kestenburg” koji  počinje 25. jula  2017. godine u 21.00 časova, koncertom Emira Kusturice i "The No Smoking Orchestra" u dvorani Borik u Banjaluci i traje do 3. avgusta. 

Ove godine, festival će u gradu na Vrbasu okupiti studenstska  pozorišta iz 15 zemalja, a posjetioci će imati priliku da uživaju u čak 48 predstava.

Festival studentskih pozorišta “Kestenburg”  je već prepoznatljiv po stilovima i naslovima koji su slobodni, maštoviti i obrađuju najaktuelnije teme koje se tiču mladih ljudi danas. Svakodnevno će se prikazivati šest predstava u 18.00, 20.00 i 22.00 časova na scenama "Narodnog pozorišta Republike Srpske", “Banjalučkog studentskog pozorišta”, "Doma omladine Banjaluka", Kulturnog centra “Banski dvor”, "Dečjeg pozorišta Republike Srpske", te Gradskog pozorišta "Jazavac”.

U žiriju ovogodišnje Festivala biće priznata ruska balerina i glumica Sofija Aržakovskaja, glumica Sloboda Mićalović i glumac Josip Pejaković.

Datum objave: 25-07-2017