Open IPTV ponuda u znaku dobrih filmova i serija

Ljubitelji napetih scenskih zapleta mogu pogledati film “Inferno”, koji je na programu u ponedjeljak, 11. septembra u 15.45 časova na kanalu HBO.

Oskarovac Ron Hauard režirao je najnoviji bestseler iz serijala o Robertu Langdonu, koji je Denu Braunu donio milijarde dolara, u kome je čuveni simbolog (Tom Henks u ponovljenoj ulozi) na tragu dokaza koji ukazuju na samog Dantea. Kad se Langdon probudi u italijanskoj bolnici sa amnezijom, udružuje se sa Sijenom Bruks (Felisiti Džouns), doktorkom za koju se nada da će mu pomoći da povrati pamćenje. Zajedno jurcaju cijelom Evropom i vode trku s vremenom da bi spriječili ludaka da oslobodi virus koji će zbrisati pola svjetske populacije.

 

Film “Duboko crveno”,  na TV CINEMAX možete pogledati u ponedjeljak, 11, septembra 2017. godine u 21.50 časova.

Tokom parapsihološkog predavanja, medijum Helga Halman postaje svjesna prisustva osobe koja namjerava da počini ubistvo. Te iste večeri, ženu ubija nepoznati napadač. Markus Dejli (Dejvid Hemings), engleski pijanista koji živi u Rimu, vidio je brutalni zločin. Nakon što se pojavi na svim naslovnim stranama novina, zahvaljujući nestrpljivoj novinarki Đani Breci (Darija Nikolodi), Dejli započinje svoju istragu. Ali, kad se na mjestu narednog zločina pojave inkriminišući dokazi, Dejli shvata da mu je ubica na tragu. Tada započinje trku s vremenom da bi riješio misteriju – koja je povezana sa dječjom uspavankom i oronulim dvorcem smještenim na periferiji grada.

 

Filmsko remek-djelo “Amelija”, je osvrt na život legendarnog američkog pilota Amelije Erhart koja je nestala dok je prelijetala Tihi okean 1937. godine u pokušaju da preleti čitav svijet. HBO 2, 13.9.2017. godine u 19.00 časova.

Izuzetni život pun avantura, slave i neprekidne tajanstvenosti izlazi na površinu u filmu „Amelija“, izuzetnoj i fascinirajućoj priči o legendarnom pioniru avijacije, Ameliji Erhart. Nakon što je postala prva žena koja je preletjela Atlantski okean, Amelija je prigrlila novu ulogu omiljene američke djevojke – legendarne „boginje svjetlosti”, poznate po svojoj smjeloj i izuzetnoj harizmi. Ipak, čak i kada je postala slavna širom svijeta, njena vjera u flertovanje sa opasnošću i da treba da bude samo svoja, nikada se nije promijenila.

 

Tokom sedmice od 8. do 15.9. 2017. godine, u terminu od 17.00 časova ljubitelji dokumentarnog televizijskog programa National Geographic biće u prilici da gledaju po dvije epizode uzbudljive dokumentarne serije ,,Letači sa Aljaske“. Serija prati podvige neustrašivih aljaskih letača i otkriva sa kakvim se sve problemima oni svakodnevno suočavaju.

 

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Datum objave: 07-09-2017