Hronike Tajms Skvera

Ekskluzivna premijera nove serije iz orginalne HBO produkcije

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža omogućila je korisnicima Open IPTV-ja da pogledaju novu seriju „Hronike Tajms Skvera“ („The Deuce“). Premijera nove sedmodijelne serije biće u ponedeljak, 11. septembra u 20.00 časova.

Nove epizode emitovaće se svakog ponedjeljka u istom terminu.

Serija „Hronike Tajms skvera“, čiji su tvorci Džordž Pelekanos i Dejvid Sajmon („Žica“), sa Džejmsom Frankom i Megi Gilenhal u glavnim ulogama, prati priču o legalizaciji i postepenom usponu porno industrije na njujorškom Tajms skveru, od početka 1970-ih do sredine 1980-ih, istražujući taj turbulentni svijet na samim počecima onoga što je kasnije postalo američka seks industrija vrijedna milijarde dolara.

Hronike Tajms Skvera - Epizoda # 1: "Pilot"

Blizanci Vinsent (Džejms Franko) i Frenki Martino (Džejms Franko) - jedan barmen sa dvoje djece i svojevoljnom suprugom u Bruklinu, drugi nestašan kockar u dugovima mafiji – prolaze grubim i okrutnim putem Tajms Skvera 1971. godine.

Dok Vinsent smišlja na koje načine da poboljša svoju situaciju i isplati dugove svoga brata, putevi mu se ukrštaju sa ostalim sredovječnim stanovnicima - uključujući i veteranske prostitutke Kendi (Megi Gilenhal) i Ešli (Džjemi Numan), mlade uličarke Darlin (Dominik Fišbek) i Lori (Emili Mid ) skupa sa slatkorječivim makroima Sisijem (Geri Kar), Lerijem (Gbenga Akinagbe) i Rodnijem (Klif Smit / Method Man) - dok su njihovi poslovi pod ne tako opreznim okom njujorške policije. U međuvremenu, studentkinja Univerziteta u Njujorku, Ebi (Margarita Levieva) navodi prijatelje da kupuju amfetamine na ulici, pa završava u policijskoj stanici Tajms Skver, što teško da je dobra polazna tačka za odvažnu promjenu u privilegovanom životu.

Napisali Džordž Pelekanos i Dejvid Sajmon. Režija Mišel Meklaran.

Sve epizode će biti dostupne i putem HBO videoteke.

Kanal HBO dostupan vam je u dodatnim Open IPTV paketima na poziciji 350.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Datum objave: 07-09-2017