Nova generacija

m:tel predstavlja novi iPhone 8

Za sve ljubitelje iPhone uređaja, m:tel je u svoju ponudu uvrstio i najnovije iPhone modele –
iPhone 8 i iPhone 8 Plus

iPhone 8 dolazi sa potpuno novim staklenim kućištem. Najpopularnija kamera na svijetu je sada još bolja. Posjeduje do sada najpametniji i najsnažniji čip namijenjen pametnim telefonima. Bežično punjenje je savršeno jednostavno. Proširena stvarnost pruža do sad neviđene mogućnosti. To je iPhone 8, nova generacija iPhone telefona.

 

https://images.apple.com/v/iphone-8/a/images/overview/primary/design_glass_large.jpg

iPhone 8 dolazi sa potpuno novim staklenim kućištem. Najpopularnija kamera na svijetu je sada još bolja. Posjeduje do sada najpametniji i najsnažniji čip namjenjen pametnim telefonima. Bežično punjenje je savršeno jednostavno. Proširena stvarnost pruža do sad neviđene mogućnosti. To je iPhone 8, nova generacija iPhone telefona.

slika

Najpopularnija kamera na svijetu je još bolja

iPhone 8 ima napredniju kameru od 12 MP, s većim i bržim senzorom, novim filterom boja, dubljim pikselima i optičkom stabilizacijom slike za fotografije i za video snimke.

slika

Retina HD ekran

Retina HD ekran, od sada sa True Tone tehnologijom

Retina HD ekran je lepši nego ikad, uz True Tone tehnologiju, široki spektar boja i 3D Touch. True Tone tehnologija vrši automatsko prilagođavanje balansa bijele boje osvetljenju. Omogućava bolji prikaz u svim okruženjima.

slika

Bežično punjenje

Bežično punjenje za bežični svijet

iPhone 8 je u potpunosti dizajniran za budućnost bežičnog napajanja, bez ikakve potrebe za kablovima. Zahvaljujući punjačima za bežično punjenje možete da punite telefon u hotelima, kafićima i aerodromima širom svijeta.

slika

Najnoviji iPhone modeli mogu biti vaši uz preporučenu Moj Mix VIP m:tel postpaid tarifu za 1KM.

Za više informacija posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto ili pozovite 0800 50 000.

Datum objave: 23-10-2017