Novi tarifni dodaci za mobilni internet

Surfujte neograničeno po maksimalnoj brzini i do 4 GB

Ukoliko ste korisnik jedne od postpaid usluga mobilne telefonije kompanije m:tel, sigurno znate da mobilni internet koji dobijete u sklopu svoje tarife možete da koristite neograničeno.

Bonusi za mobilni internet variraju od tarife do tarife. Tako, ukoliko koristite tarifu Moj Mix Standard, vaš bonus za mobilni internet iznosi 500 MB, a uz tarifu Moj Mix Net ili Extra taj bonus iznosi 4 GB. Ovaj bonus u stvari predstavlja količinu interneta koju koristite po maksimalnoj brzini protoka, a kada je potrošite, surfovanje nastavljate i dalje ali po smanjenoj brzini. U svakom slučaju internet imate uvijek i koristite ga bez dodatnih troškova.

Ipak, onima koji su non-stop onlajn i kojima je mobilni internet prioritet, brzine protoka internet saobraćaja znače mnogo i često koriste opciju za dokupljivanje mobilnog interneta po maksimalnim brzinama. Zato smo odlučili da postojeće tarifne dodatke povećamo duplo i olakšamo vam bezbrižno i brzo surfovanje u svakom trenutku. Veoma je bitno da su cijene ostale iste, pa tako od sada u m:tel ponudi možete da pronađete i dokupite:

  • Tarifni dodatak  od 500MB po cijeni od 5,85 KM (sa PDV-om)
  • Tarifni dodatak od 2 GB – Giga NET 2, po cijeni od 11,70 KM (sa PDV-om), te
  • Tarifni dodatak od 4 GB – Giga NET 4, po cijeni od 17,55 KM (sa PDV-om).

Aktiviranjem tarifnog dodatka količina kupljenih podataka sabira se sa količinom podataka iz tarifnog modela koji koristite i dalje koristite mobilni internet neograničeno, ali uz nove maksimalne brzine protoka.

Aktivaciju tarifnih dodataka možete izvršiti putem servisa Moj meni biranjem koda *100#, putem aplikacije m:go ili slanjem SMS-a na kratki broj 0651111 sa ključnim riječima: “NET500”, “NET2GB” ili “NET4GB”.

Surfujte stalno, surfujte više.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10.

Datum objave: 01-11-2017