Uspješno završeno prvo predavanje na ETF-u

U okviru saradnje između kompanije Mtel i Elektrotehničkog fakulteta Banjaluka, 9.11. je uspješno završena prva od ukupno 7 planiranih predavanja i radionica u okviru edukativnog projekta m:teme.

Predavači iz kompanije Mtel su se potrudili da na što lakši i,prije svega, praktičan način približe sve aktuelne teme vezane za savremeni način telekomunikacija, internet mreža, servisa i IKT-a.

Prvo predavanje je bilo iz oblasti Komutacija u telekomunikacionim mrežama na temu Konvergencija telekomunikacionih mreža – mobilni internet, a predavači su bili Radana Gavrić, Jagoda Duran i Igor Tomić iz Direkcije za tehniku kompanije Mtel.

Predavanju su pristvovali studenti svih godina fakulteta. Studenti su u velikom broju zainteresovani za ovaj vid nastave koji im donosi primjere savremenog načina poslovanja iz oblasti telekomunikacija i modernih tehnologija, a sve u cilju da pomogne mladim ljudima kroz ulaganje u njihovo obrazovanje i profesionalni razvoj.

Naredno predavanje će se održati 23.11.2017. u prostorijama ETF-a u Banjaluci iz oblasti Transport – IP/MPLS – Servisi, a predavač je Ostoja Čenić.

Program i više informacija o m:temama pogledajte ovdje:

Vidimo se na ETF-u!

Datum objave: 10-11-2017