m:teme

Najava radionice „Izgradnja informacionog sistema” na ETF-u u Banjaluci

Nakon dva uspješno održana predavanja u okviru edukativnog programa m:teme, u četvrtak 30.11.2017. u 14 časova (SALA 1006) na Elektrotehničkom fakultetu u Banjaluci studente očekuje prva u nizu radionica pod nazivom „Izgradnja informacionog sistema“.

Radionicu vodi Bojan Šukalo iz kompanije m:tel. Stoga pozivamo sve studente da se prijave i učestvuju u simulaciji izgradnje informaciong sistema za jednu firmu srednje veličine. Tokom interaktivnog rada u grupama, uključićemo MS Office 365 usluge i m:tel data cetar sa firewallom i loadbanserom.

Podsjećamo, u okviru dugogodišnje partnerske saradnje sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Banjaluci, kompanija m:tel je pokrenula edukativni projekat m:teme koji podrazumijeva niz besplatnih, višestruko korisnih predavanja za studente i studentkinje.

Ovo je i jedinstvena prilika za sve studente da uvide koliko široku lepezu aktivnosti obuhvata jedna telekomunikaciona kompanija kakva je m:tel, te da naprave bolju procjenu u vezi sa svojim interesovanjima, kako za praktičnu nastavu tako i za budući profesionalni put.

Program i listu predavača za m:teme možete pogledati na linku, a program se nastavlja i u narednoj, 2018.godini.

Napomena: Prijavljivanje na radionicu „Izgradnja informacionog sistema“  se vrši preko Saveza studenata ETF-a putem adrese https://sr-rs.facebook.com/SavezStudenataETF/

Požurite, jer broj mjesta je ograničen.

Dobro došli!

 

Datum objave: 27-11-2017